ΑρχικήsecurityRaHDit: Εξέθεσε 1.700 πράκτορες των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών

RaHDit: Εξέθεσε 1.700 πράκτορες των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών

Ρώσοι χάκερ εξέθεσαν 1.700 πράκτορες των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών. Η ρωσική ομάδα hacking RaHDit έχει “εκθέσει” 1.700 πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών που εργάζονται για την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας και 2.000 μέλη της ουκρανικής ναυτικής υπηρεσίας.

Δείτε επίσης: Estée Lauder: Παραβιάστηκε από δύο ransomware συμμορίες

Δείτε επίσης: Χιλιάδες OpenAI credentials έχουν κλαπεί και πωλούνται στο dark web

Το Doxxing των Ουκρανών πρακτόρων και του ναυτικού προσωπικού έγινε ως απάντηση στην επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, δήλωσε η ομάδα hacking στο Sputnik.

Οι χάκερ διέρρευσαν επίσης πληροφορίες σχετικά με τα μέλη της εθελοντικής οργάνωσης UA Cats Division, η οποία συλλέγει δωρεές για θαλάσσια μη επανδρωμένα αεροσκάφη για την ουκρανική κυβέρνηση.

Επιπλέον, σε αντίποινα για την πρόσφατη θανατηφόρα επιδρομή, η RaHDit αποκάλυψε τα δρομολόγια των πολιτικών πλοίων από τα οποία πιθανότατα ναυτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη με εκρηκτικά εκτοξεύτηκαν στη γέφυρα της Κριμαίας.

Σύμφωνα με την hacking ομάδα, δύο δεξαμενόπλοια, το Beks Loyal και το Khudayar Yusifzade, θα μπορούσαν να έχουν συμμετάσχει στην επιχείρηση εξαπόλυσης μη επανδρωμένων σκαφών για την επίθεση στη γέφυρα.

Δείτε επίσης: Turla: Στοχεύει τους Exchange servers με το νέο malware backdoor DeliveryCheck

Λίγες ημέρες πριν από την επίθεση, ένα από αυτά παρασύρθηκε στα ανοικτά των ρωσικών ακτών στη Μαύρη Θάλασσα, ενώ το δεύτερο παρασύρθηκε νότια.

Πηγή πληροφοριών: en.sputniknews.africa

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS