ΑρχικήHow ToΠώς να κάνετε σίγαση κλήσεων από άγνωστους αριθμούς στο WhatsApp

Πώς να κάνετε σίγαση κλήσεων από άγνωστους αριθμούς στο WhatsApp

Λαμβάνετε κλήσεις spam από άγνωστους αριθμούς στο WhatsApp; Εάν ναι, χρησιμοποιήστε μια ενσωματωμένη επιλογή εφαρμογής για να θέσετε σε σίγαση τέτοιες κλήσεις στο iPhone ή το Android τηλέφωνό σας. Το WhatsApp θα εξακολουθεί να καταγράφει τα στοιχεία αυτών των κλήσεων στην καρτέλα “Calls”, ώστε να μπορείτε να τα ελέγχετε όταν δεν είστε απασχολημένοι. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό.

Σίγαση άγνωστων κλήσεων WhatsApp σε iPhone και Android

Για να ξεκινήσετε τη σίγαση άγνωστων κλήσεων στο τηλέφωνό σας, ξεκινήστε την εφαρμογή WhatsApp στο τηλέφωνο iPhone ή Android.

Εάν είστε χρήστης Android, τότε στην επάνω δεξιά γωνία του WhatsApp, πατήστε τις τρεις τελείες και επιλέξτε “Settings”. Εάν χρησιμοποιείτε iPhone, στην κάτω γραμμή της εφαρμογής, επιλέξτε “Settings”.

Στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε «Privacy».

Στο μενού “Privacy”, επιλέξτε “Calls”.

Στη σελίδα “Calls”, ενεργοποιήστε την επιλογή “Silence Unknown Callers”.

Και αυτό είναι. Από εδώ και στο εξής, το WhatsApp θα θέτει σε σίγαση τυχόν κλήσεις που πραγματοποιούνται από άτομα που δεν βρίσκονται στη λίστα επαφών σας ή που δεν έχετε στείλει μήνυμα ή δεν έχετε καλέσει στο παρελθόν. Απολαύστε λίγο περισσότερο απόρρητο σε αυτήν την εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων!

Πηγή πληροφοριών: howtogee.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS