ΑρχικήgamingTerraria: Η διαρκής ζήτηση δυσκολεύει τους developers να προχωρήσουν

Terraria: Η διαρκής ζήτηση δυσκολεύει τους developers να προχωρήσουν

Terraria

Η Re-Logic, ο προγραμματιστής του Terraria, αποκάλυψε ότι είναι δύσκολο να προχωρήσει και να ξεκινήσει ένα νέο έργο λόγω της επιτυχίας και της ζήτησης που δημιουργεί το παιχνίδι. Το Terraria εξακολουθεί να πουλάει καλά μετά από 12 χρόνια, γεγονός που καθιστά δύσκολο για την ομάδα να προχωρήσει, σύμφωνα με ένα tweet του επικεφαλής της Re-Logic Andrew Spinks.

Δείτε επίσης: Το καλοκαιρινό event του Fortnite έχει χωνάκια παγωτού και νέα skins

Από την κυκλοφορία του το 2011, το Terraria έχει κυκλοφορήσει σε πολλές πλατφόρμες παιχνιδιών. Κατά τη διάρκεια της 12ετούς ζωής του, το παιχνίδι έχει επεκταθεί σημαντικά μέσω επιδιορθώσεων και δωρεάν ενημερώσεων περιεχομένου. Σήμερα είναι ένα από τα παιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, με πάνω από 44 εκατομμύρια πωλήσεις και υψηλή βαθμολογία αποδοχής στο Steam.

Όμως όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν και η επόμενη μεγάλη ενημέρωση του Terraria, το patch 1.4.5, θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι η τελευταία από την Re-Logic. Η ενημέρωση θα περιλαμβάνει crossover περιεχόμενο από το Dead Cells και άλλες βελτιώσεις. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Re-Logic εξετάζει το ενδεχόμενο να τερματίσει την υποστήριξη του παιχνιδιού. Στο παρελθόν, είχαν σχεδιάσει να τερματίσουν την υποστήριξη με το patch 1.3 το 2015, αλλά συνέχισαν λόγω του ότι είχαν περισσότερες ιδέες και εκκρεμότητες. Το 2020, το Terraria είχε την ενημέρωση Journey’s End, ακολουθούμενη από αρκετές διορθώσεις.

Πρόταση: Pokémon Company: Εγκαινιάζει το επίσημο forum και είναι ήδη εκτός ελέγχου

Η ομάδα σκέφτεται να ξεκινήσει ένα δεύτερο έργο για να εξερευνήσει νέες ιδέες, αλλά δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο μελλοντικών ενημερώσεων για το Terraria. Δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα πότε θα γίνει η τελευταία ενημέρωση.

Τον Ιούνιο η εταιρία αποκάλυψε ότι συνεργάστηκε με την Paper Fort Games για την ανάπτυξη ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού Terraria. Η crowdfunded προσφορά θα “επεκτείνει το σύμπαν του Terraria συνδυάζοντας πιστά την εξερεύνηση των βιοτόπων του ψηφιακού παιχνιδιού, την εξέλιξη των χαρακτήρων, την κατασκευή βάσεων και την επική μάχη με μηχανισμούς επιτραπέζιου παιχνιδιού”, σύμφωνα με μια ενημέρωση του Steam store. Δεν έχει δοθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για το έργο, πέρα από την παραδοχή ότι πιθανότατα δεν θα κυκλοφορήσει πριν από το 2024 το νωρίτερο.

Διαβάστε επίσης: Persona 3 Reload: Αποκαλύφθηκε το αγγλικό gameplay trailer

πηγή πληροφοριών:ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS