ΑρχικήgamingBaten Kaitos I & II HD Remaster: Κυκλοφορεί το Σεπτέμβρη στο Switch

Baten Kaitos I & II HD Remaster: Κυκλοφορεί το Σεπτέμβρη στο Switch

Baten Kaitos I & II HD Remaster

Στο Nintendo Direct τον Φεβρουάριο, η Bandai Namco αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει το Baten Kaitos I & II HD Remaster κάποια στιγμή αργότερα μέσα στη χρονιά στο Switch.

Δείτε επίσης: Overwatch 2: Μπορεί να αποκτήσει λειτουργία tournament

Τώρα, σύμφωνα με το κανάλι της Bandai Namco στο YouTube της Νοτιοανατολικής Ασίας, αυτή η συλλογή δύο σε ένα RPG θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2023. Στο πλαίσιο αυτής της ανακοίνωσης, η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ. Όπως είχε σημειωθεί και στο παρελθόν, το παιχνίδι αυτό βασίζεται στην προηγούμενη δουλειά της Monolith Soft (γνωστή κατά τη διάρκεια της γενιάς του Switch για τη σειρά Xenoblade Chronicles).

Αυτή η προσεχής κυκλοφορία θα περιέχει το Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean και το prequel του Baten Kaitos Origins (γνωστό ως Baten Kaitos II: Beginning of the Wings and the Heir of the Gods στην Ιαπωνία).

Πρόταση: Metal Gear Online 2 PC: Επαναφέρει το Survival Mode

Ακολουθούν μερικά στοιχεία για το τι άλλο μπορείτε να περιμένετε από τις δημόσιες σχέσεις:

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ή να ξαναβρούν τα συναισθηματικά ταξίδια της σειράς Baten Kaitos, η οποία διαθέτει ξεχωριστά συστήματα RPG βασισμένα σε κάρτες που επιτρέπουν αποφάσεις δευτερολέπτων οι οποίες φέρνουν τους συμμετέχοντες πιο κοντά στη νίκη. Οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο ενός Guardian Spirit και θα καθοδηγήσουν τον πρωταγωνιστή κάθε παιχνιδιού και τους συντρόφους τους στο ταξίδι τους.

– Το Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean αφηγείται την ιστορία του Kalas, ο οποίος, ενώ αναζητά εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού και του παππού του, συναντά την Xelha καθώς και οι δύο ξεκινούν ένα ταξίδι για να νικήσουν την αυτοκρατορία Alfard.

– Το Baten Kaitos Origins διαδραματίζεται 20 χρόνια πριν από τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού. Η ιστορία περιλαμβάνει τον Sagi, έναν spiriter που έχει σχέση με τα πνεύματα των Guardian Spirits, ο οποίος είναι μέλος της Dark Service, μιας επίλεκτης μονάδας της αυτοκρατορίας Alfard. Ο Sagi ξεκινάει ένα ταξίδι για να καθαρίσει το όνομά του αφού τον παγίδευσαν και να αποκαλύψει τα μυστικά της αυτοκρατορίας.

Διαβάστε επίσης: Final Fantasy XVI: Το προσωπικό αριστούργημα του battle director

πηγή πληροφοριών:nintendolife.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS