ΑρχικήinetTwitch: Νέο πρόγραμμα Partner Plus

Twitch: Νέο πρόγραμμα Partner Plus

Twitch

Το Twitch ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα Partner Plus, μια εξελιγμένη μορφή του αρχικού προγράμματος Partner, όπου οι streamers μπορούν να κερδίζουν περισσότερα χρήματα από όσα κερδίζουν στην πλατφόρμα αυτή τη στιγμή.

Δείτε επίσης: Το Twitch ανακαλεί την αμφιλεγόμενη πολιτική για τις διαφημίσεις

Σε μια ανάρτηση στο blog που δημοσιεύτηκε σήμερα, η πλατφόρμα streaming δήλωσε ότι το πρόγραμμα Partner Plus θα προσφέρει στους streamers ένα μερίδιο 70% των καθαρών εσόδων από τις συνδρομές – δηλαδή ένα μερίδιο εσόδων 70/30 από τις επαναλαμβανόμενες μηνιαίες συνδρομές και τις συνδρομές δώρου – για 12 μήνες και μέχρι 100.000 δολάρια, αν πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα. Αν είστε περίεργοι για το ποια είναι αυτά τα προσόντα, δείτε πώς τα εξήγησε το Twitch:

“Οι streamers που είναι ήδη Partners στην πρώτη θέση πρέπει να διατηρήσουν τον αριθμό των 350 επαναλαμβανόμενων συνδρομών επί πληρωμή για τρεις συνεχόμενους μήνες. Μόλις παρέλθουν αυτοί οι τρεις μήνες, θα εγγραφούν αυτόματα στο πρόγραμμα Partner Plus για το επόμενο έτος. Θα παραμείνουν στο πρόγραμμα, ακόμη και αν ο αριθμός των συνδρομητών τους πέσει κάτω από τους 350 συνδρομητές καθ’ όλη τη διάρκεια των 12 μηνών. Οι συνεργάτες που πληρούν τα κριτήρια τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο θα εγγραφούν στο πρόγραμμα Partner Plus και θα ειδοποιηθούν τον Οκτώβριο.”

Πρόταση: Twitch: Κυκλοφορεί το νέο εργαλείο ασφαλείας Shared Ban Info

Twitch

Η είδηση του προγράμματος Partner Plus έρχεται πάνω από μια εβδομάδα μετά τη δημοσίευση από το Twitch των νέων κατευθυντήριων οδηγιών σχετικά με τις διαφημιστικές μεταδόσεις, οι οποίες εξόργισαν τους δημιουργούς περιεχομένου σε σημείο που κάλεσαν τους άλλους να μποϊκοτάρουν την πλατφόρμα ή να μεταναστεύσουν σε άλλη, όπως το YouTube. Οι νέοι κανόνες, οι οποίοι τίθενται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου, απαιτούν τα λογότυπα στο stream να μειώνονται στο 3% του μεγέθους της οθόνης και δεν επιτρέπουν πλέον ενσωματωμένες διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους.

Το Twitch παραδέχτηκε αργότερα ότι “έχασε το στόχο” με την “υπερβολικά ευρεία” διατύπωσή του και θα ξαναγράψει τις πολιτικές για να τις κάνει πιο σαφείς.

Το πρόγραμμα Partner Plus του Twitch ξεκινά την 1η Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης: Το Twitch δοκιμάζει την λειτουργία “Elevated Chat”

πηγή πληροφοριών:ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS