ΑρχικήinetGoogle Bard: Ενδέχεται να έρθει σύντομα στο τηλέφωνο Pixel

Google Bard: Ενδέχεται να έρθει σύντομα στο τηλέφωνο Pixel

Το Google Bard, μία τεχνολογία AI που δημιουργήθηκε από την Google μετά την επιτυχία του Bing Chat της Microsoft, είναι πιθανό να ενσωματωθεί στην αρχική οθόνη του smartphone Google Pixel μέσω ενός γραφικού στοιχείου στο μέλλον.

Δείτε επίσης: Η Google ανακοινώνει το Pixel Fold

Google Bard

Η Microsoft και η Google ανταγωνίζονται στον τομέα της αναζήτησης μέσω μηχανημάτων AI. Η Microsoft έχει ήδη κυκλοφορήσει το Bing Chat, μια εφαρμογή που είναι διαθέσιμη σε υπολογιστές και κινητά και έχει καλύτερη απόδοση σε σχέση με τον ανταγωνιστή της, Bard. Η Google προσπαθεί να ανταποκριθεί σε αυτή την διαφορά.

Ο Bard βελτίωσε τις ικανότητές του στα μαθηματικά και στην κωδικοποίηση με πρόσφατες ενημερώσεις. Φημολογείται ότι τώρα η Google σκέφτεται να τον ενσωματώσει στα smartphone της.

Σύμφωνα με το άρθρο του 9to5Google, ο κώδικας της εφαρμογής Android έχει τροποποιηθεί για να προστεθεί ένα γραφικό στοιχείο στην αρχική οθόνη του Bard. Δεν έχει γίνει σαφές πως ακριβώς θα λειτουργεί αυτό το γραφικό στοιχείο. Θα μπορούσε να προστεθεί ένα νέο αυτόνομο εικονίδιο ή να ενσωματωθεί στο γραφικό στοιχείο της ήδη υπάρχουσας εφαρμογής Αναζήτησης Google. Δεν γνωρίζουμε αν το Bard θα προσφέρει όλες τις ίδιες υπηρεσίες με τον περιηγητή, αλλά τουλάχιστον θα καταστήσει πιο εύκολη την πρόσβαση στο Google AI για τους χρήστες smartphone Pixel.

Δείτε ακόμα: Google Pixel: Θα προσθέσει ειδοποιήσεις για δυνατούς ήχους;

Pixel

Αν και αυτός ο κώδικας υπάρχει, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα φέρει το Google Bard σύντομα ή και καθόλου. Με την πλησιέστερη επέλαση του Google I/O του 2023, πιθανώς ο Bard θα έχει μεγάλη παρουσία σε αυτήν την εκδήλωση. Έτσι, είναι πιθανό να μάθουμε περισσότερα για το γραφικό στοιχείο που διέρρευσε.

Μια άλλη λεπτομέρεια σχετικά με αυτήν τη διαρροή είναι ότι η τεχνολογία Bard προς το παρόν θα είναι αποκλειστική στα τηλέφωνα Pixel της Google, όπως τα Google Pixel 6, Google Pixel 7 και ίσως το Google Pixel Fold που μόλις ανακοινώθηκε. Έτσι, αν έχετε ένα τηλέφωνο Android που δεν είναι Pixel, μπορεί να μην είναι δυνατόν να έχετε αμέσως πρόσβαση στο γραφικό στοιχείο Bard.

Η Google έχει ήδη παρουσιάσει αποκλειστικές υπηρεσίες για τα smartphone της σε προηγούμενες περιπτώσεις. Αρχικά, το Google Stadia ήταν διαθέσιμο μόνο σε κινητά τηλέφωνα Pixel, κάτι που μείωσε τη δημοτικότητά του λόγω της μικρής διαθεσιμότητας των τηλεφώνων Pixel.

Δείτε επίσης: Google Pixel Launcher search: Θα βρίσκει τα Chrome tabs σας

Ελπίζουμε ότι ο Bard δεν θα καταλήξει στην ίδια κατάσταση με το Stadia, που ακυρώθηκε όταν η εταιρεία βαρέθηκε να το χρηματοδοτεί, αλλά πρέπει να περιμένουμε για να δούμε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnewsgr.kinsta.cloud
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS