ΑρχικήgamingNo Man's Sky: Η καινούρια ενημέρωση Interceptor

No Man’s Sky: Η καινούρια ενημέρωση Interceptor

Οι παίκτες του No Man’s Sky έχουν πολλά να περιμένουν με τη νέα ενημέρωση του παιχνιδιού που ονομάζεται Interceptor.

Η νεότερη δωρεάν ενημέρωση του No Man’s Sky, Interceptor, πρόσθεσε ακόμη περισσότερες λειτουργίες VR και επέκτεινε την αφήγηση του σύμπαντος με μια νέα διαφθορά που εξαπλώνεται σε όλο το σύμπαν. Αφού φτάσουν σε αυτόν τον μωβ-χρωματισμένο κόσμο γεμάτο κρυστάλλους, οι παίκτες θα ανακαλύψουν διεστραμμένα sentinels και θα αντιμετωπίσουν τρομερούς εχθρούς που δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ!

Δείτε επίσης: NICKMERCS: Οι gamers που “κλέβουν” πρέπει να οδηγούνται στη φυλακή

No Mans Sky  Interceptor
No Man’s Sky: Η καινούρια ενημέρωση Interceptor

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης No Man’s Sky Fractal και την υποστήριξη PSVR 2 τον Φεβρουάριο, αυτή η νέα ενημέρωση βασίζεται σε αυτό, εισάγοντας περισσότερες βελτιώσεις της μηχανής τόσο για τους χρήστες Xbox όσο και για τους χρήστες PC. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα απογειώσει την εμπειρία παιχνιδιού σας στο επόμενο επίπεδο!

Στην τελευταία ενημέρωση Interceptor, οι παίκτες θα πολεμήσουν ενάντια σε ρομποτικές μηχανές που μοιάζουν με αράχνες και καβούρια καθώς διασχίζουν αυτούς τους κόσμους. Η Hello Games διακήρυξε ότι οι αντίπαλοι είναι πιο τρομεροί από ποτέ, οπλισμένοι με εκρηκτικά όπλα και τεχνικές stealth. Γιγάντια Sentinel capital ships μπορεί επίσης να συναντηθούν κατά τη διάρκεια της διαστημικής μάχης για πρόσθετη δυσκολία – αλλά μην ανησυχείτε! Η ενημερωμένη έκδοση εισάγει μια πληθώρα νέων αστρόπλοιων εξοπλισμένων με πρωτοποριακή τεχνολογία, όπως το ability Anti-Gravity Wells, για να βοηθήσουν στη μάχη.

Η τεχνική πλευρά του No Man’s Sky Interceptor έχει ενισχυθεί με βελτιωμένα οπτικά στοιχεία και χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν την εικονική πραγματικότητα, όπως τα wrist interface controls. Επιπλέον, αυτή η ενημερωμένη έκδοση αναπτύχθηκε ειδικά για τους παίκτες του Xbox για να επιτρέπει ομαλό ρυθμό καρέ κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών σε σύνθετες σκηνές. Τελικά, αυτή η αναβάθμιση μεγιστοποιεί την εμπειρία παιχνιδιού στην κονσόλα, παρέχοντας καθηλωτική και συνεπή οπτική απόδοση.

No Mans Sky  Interceptor
No Man’s Sky: Η καινούρια ενημέρωση Interceptor

Δείτε επίσης: Pokémon Stadium: Έρχεται στο N64 service του Switch

Σήμερα το Interceptor ζωντανεύει σε PC, PS4 και PS5, Xbox One και Series X|S, Nintendo Switch, καθώς και σε εικονική πραγματικότητα – έτοιμο να το απολαύσετε!

Με την ενημέρωση Interceptor, οι οπαδοί του No Man’s Sky μπορούν να εξερευνήσουν μια ποικιλία περιεχομένου! Υπάρχουν διεφθαρμένοι κόσμοι για να ανακαλύψετε και σκάφη που προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS