ΑρχικήgamingThe Last of Us: Εκατοντάδες αρνητικά σχόλια για την έκδοση PC!

The Last of Us: Εκατοντάδες αρνητικά σχόλια για την έκδοση PC!

The Last of Us: Εκατοντάδες αρνητικά σχόλια για την έκδοση PC!

Η κυκλοφορία του The Last of Us: Part I στον υπολογιστή δεν πήγε τόσο ομαλά όσο θα ήλπιζε η Naughty Dog καθώς το port έχει συγκεντρώσει “κυρίως αρνητικές” κριτικές στο Steam. Αυτό οφείλεται σε συνεχή σφάλματα και κακή απόδοση εντός του παιχνιδιού παρά για την ποιότητα του πραγματικού παιχνιδιού. Η ίδια η Naughty Dog χειρίστηκε το port του PC και επιβεβαίωσε ότι διερευνά τα ζητήματα που έχουν αναφερθεί, ζητώντας από τους χρήστες να υποβάλουν tickets υποστήριξης στον ιστότοπο της.

Δείτε επίσης: The Last of Us Part I: Είναι σαν ένα Remaster αλλά όχι Remake

Με πάνω από 3.200 κριτικές χρηστών στο Steam, το 67% βρίσκεται στην αρνητική πλευρά, αναφέροντας τα προαναφερθέντα ζητήματα απόδοσης. Ορισμένοι επαληθευμένοι αγοραστές του PC port ισχυρίζονται ότι το αντίγραφό τους σταματάει κάθε 20 λεπτά, ενώ άλλοι διαμαρτύρονται για κακή βελτιστοποίηση. Οι σκιάσεις των κτιρίων είναι επίσης πηγή απογοήτευσης για πολλούς.

Πρόταση: Naughty Dog: Τέλος τα Uncharted παιχνίδια

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η Naughty Dog δημοσίευσε μια ανάρτηση περιγράφοντας λεπτομερώς τη δουλειά που έχει γίνει στην έκδοση για PC του The Last of Us: Part I. “Τώρα που ολοκληρώσαμε την κυκλοφορία του remake στο PS5, είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε αυτό το παιχνίδι, όχι μόνο σε υπολογιστή αλλά και για υπολογιστή”, ισχυρίστηκε. Ωστόσο, με τόσες πολλές αρνητικές κριτικές κατά την κυκλοφορία από χρήστες, είναι σαφές ότι κάτι δεν πάει καλά.

Διαβάστε επίσης: Resident Evil 4: Πρόβλημα στην έκδοση του Playstation 5

Παρά όλα αυτά τα προβλήματα, οι προγραμματιστές διπλασιάζουν την κοινή ανάπτυξη PS5 και PC: “Το να μοιραζόμαστε τις ιστορίες και τις εμπειρίες μας στο PS5 καθώς και στον υπολογιστή είναι κάτι που η Naughty Dog έχει αγκαλιάσει και θα συνεχίσει να υποστηρίζει προχωρώντας”. Δεν θα ήταν έκπληξη για το The Last of Us Multiplayer να κυκλοφορήσει και στις δύο πλατφόρμες μέρα με τη μέρα, οπότε το στούντιο θα θέλει να διορθώσει σταθερά αυτά τα προβλήματα.

Εσείς είχατε προβλήματα με το The Last of Us: Part I στον υπολογιστή;

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS