ΑρχικήinetChatGPT down: Το Open AI δεν λειτουργούσε για πολλούς χρήστες

ChatGPT down: Το Open AI δεν λειτουργούσε για πολλούς χρήστες

Σήμερα το πρωί, το CHATGPT έγινε απροσπέλαστο προς απογοήτευση των αμέτρητων χρηστών του, εμποδίζοντάς τους να αλληλεπιδράσουν με το αγαπημένο τους ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης. Ακόμα και όσοι πληρώνουν για το ChatGPT, την πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύχθηκε από την Open AI, βρέθηκαν αποκλεισμένοι λόγω αυτής της διακοπής.

Δείτε επίσης: ChatGPT: Μήπως η Apple ετοιμάζει επιτέλους έναν ανταγωνιστή;
ChatGPT

Από τις 8 π.μ. σήμερα, έχουν ληφθεί εκατοντάδες αναφορές διακοπών από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Καθώς οι χρήστες προσπαθούν να συνδεθούν, εμφανίζεται ένα προειδοποιητικό μήνυμα στην οθόνη: “Ωχ! Ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο.

Αυτήν τη στιγμή λαμβάνουμε περισσότερα αιτήματα από αυτά που νιώθουμε άνετα! Για να δοκιμάσετε ξανά το αίτημά σας, επιστρέψτε σε λίγο και φορτώστε ξανά αυτήν τη σελίδα.

Μόλις λίγες ημέρες αφότου η Open AI ξεκίνησε τη συνδρομητική της υπηρεσία στην Ινδία, παρουσιάστηκε το εν λόγω πρόβλημα.

Το ChatGPT Plus, η συνδρομητική υπηρεσία της OpenAI, παρέχει στους χρήστες ταχύτερους χρόνους απόκρισης σε περιόδους αιχμής και τους επιτρέπει να έχουν πρώτοι πρόσβαση σε νέες λειτουργίες ή βελτιώσεις με μόνο 20 δολάρια το μήνα.

Αναμφίβολα, ο θόρυβος που προήλθε από την πρόσφατη παρουσίαση του ChatGPT-4 από την Open AI προκάλεσε εισροή επισκεπτών στον ιστότοπο.

Δείτε ακόμα: Μια εκπαιδευτικός αναλύει την εμπειρία της με το ChatGPT

Οι υποστηρικτές του chatbot τεχνητής νοημοσύνης έχουν εκφράσει τα παράπονά τους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Open AI

Μόλις αγόρασα το ChatGPT plus που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα με την πρόσβαση στην υπηρεσία. Οι διακομιστές είναι υπερφορτωμένοι, τότε τι νόημα έχει να πληρώσεις;” έγραψε στο Twitter ένας επι πληρωμή πελάτης.

Ένας άλλος χρήστης του Twitter απάντησε, λέγοντας: “Ναι, το ίδιο και εδώ, η διακοπή φαίνεται αναπόφευκτη αυτή τη στιγμή από το GPT-4. Διορθώστε το, παρακαλώ @OpenAI.”

Αφού εξέτασε διεξοδικά το πρόβλημα, η Open AI μπόρεσε να προσδιορίσει τι προκάλεσε τη δυσλειτουργία της ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε και έχει αναπτυχθεί μια επιδιόρθωση, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε για να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπος θα ανακάμψει πλήρως“, δήλωσε η Open AI.

Δείτε επίσης: Microsoft: Έρχεται το ChatGPT-4 με βίντεο AI!

Το ChatGPT έχει καταπλήξει σταθερά τον ιστό με το υλικό που παράγει η τεχνητή νοημοσύνη, μεταμορφώνοντας από ένα ευχάριστο chatbot σε μια τεχνολογία που μας ωθεί στην επόμενη εποχή της τεχνολογικής ανάπτυξης. Η OpenAI, δημιουργός της διάσημης γεννήτριας μετατροπής κειμένου σε εικόνα DALL-E, κυκλοφόρησε τη νέα δωρεάν υπηρεσία για να τη δοκιμάσουν όλοι. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία και δοκιμάστε την!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS