ΑρχικήinetΟ Microsoft Edge μεταβαίνει στη τεχνολογία Adobe Acrobat PDF

Ο Microsoft Edge μεταβαίνει στη τεχνολογία Adobe Acrobat PDF

Η Microsoft και η Adobe ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μεταμορφώσουν το πρόγραμμα περιήγησης Edge με την ενσωμάτωση της μηχανής αναπαραγωγής Adobe Acrobat PDF, αντικαθιστώντας την τρέχουσα έκδοσή του. Από τον Μάρτιο του 2023, ο Microsoft Edge για τα Windows 10 και 11 θα κυκλοφορήσει μια νέα μηχανή PDF που θα φέρει επανάσταση στην εμπειρία χρήστη.

Δείτε επίσης: Ο Edge web browser της Microsoft αποκτά AI λειτουργίες

Microsoft Edge

Ωστόσο, για τις εταιρείες που επιθυμούν να δοκιμάσουν τη δυνατότητα ενσωμάτωσης PDF στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, οι διαχειριζόμενες συσκευές της επιχείρησης μπορούν να επιλέξουν να έχουν πρόσβαση σε αυτήν.

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, το Microsoft Edge και το Adobe Acrobat φέρνουν επανάσταση στην εμπειρία PDF για τους χρήστες. Με την ενσωμάτωση της μηχανής απόδοσης του Adobe Acrobat στον ενσωματωμένο αναγνώστη PDF του Microsoft Edge, έχουν ανεβάσει τις προσδοκίες των χρηστών σε ένα πρωτοφανές επίπεδο. Όπως αναφέρεται στη χθεσινή ανακοίνωση της Adobe, αυτό το δυναμικό δίδυμο είναι έτοιμο να σας καταπλήξει!

To Adobe Acrobat είναι ένα ισχυρό εργαλείο που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία εγγράφων. Είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα προγράμματα επεξεργασίας εγγράφων από επαγγελματίες και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύουμε, μοιραζόμαστε και διαχειριζόμαστε τα έγγραφά μας.

Δείτε ακόμα: Η Microsoft δοκιμάζει τα split-screen tabs στον Edge

Adobe Acrobat

Με αυτή την αναβάθμιση, οι χρήστες PDF μπορούν να περιμένουν μεγαλύτερο εύρος λειτουργιών για να βελτιώσουν την εμπειρία τους και να κάνουν τον χειρισμό των αρχείων ασφαλέστερο. Η απόδοση για πιο ακριβή χρώματα, γραφικά και επιλογή κειμένου θα είναι διαθέσιμη μαζί με βελτιωμένη απόδοση, ισχυρά μέτρα ασφαλείας έναντι πιθανών απειλών, καθώς και αυξημένη προσβασιμότητα – συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να έχετε αφήγηση με φωνητική ανάγνωση. Είμαστε περήφανοι που επεκτείνουμε αυτές τις λειτουργίες χωρίς χρέωση επ’ αόριστον.

Η Microsoft έχει δηλώσει ότι η υπάρχουσα μηχανή PDF του Microsoft Edge θα αντικατασταθεί τον Μάρτιο του 2024, έναν ολόκληρο χρόνο μετά την παρουσίαση της νέας συγχώνευσης.

Με την εισαγωγή αυτής της σταδιακής επέκτασης, παρέχεται στις επιχειρήσεις επαρκής χρόνος για να αξιολογήσουν τη νέα μηχανή απεικόνισης σε σχέση με τα υπάρχοντα έγγραφα PDF.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τον Microsoft Edge για να επεξεργαστείτε μια εικόνα

Αν χρειάζεστε προηγμένες δυνατότητες PDF, όπως επεξεργασία κειμένου και εικόνων, μετατροπή σε διαφορετικές μορφές αρχείων ή συγχώνευση πολλαπλών αρχείων, τότε η συνδρομή στο Acrobat είναι για εσάς! Με αυτή την απλή αγορά, οι χρήστες του Microsoft Edge μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις ισχυρές δυνατότητες μέσω μιας εύχρηστης επέκτασης του προγράμματος περιήγησης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS