ΑρχικήinetΟ Microsoft Edge διαθέτει πλέον κοινή χρήση καρτελών προγράμματος περιήγησης σε πραγματικό...

Ο Microsoft Edge διαθέτει πλέον κοινή χρήση καρτελών προγράμματος περιήγησης σε πραγματικό χρόνο

Η Microsoft έχει δώσει στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Edge πολλές νέες δυνατότητες, σε σημείο που το πρόγραμμα συχνά φαίνεται υπερβολικά φορτωμένο και περίπλοκο. Ωστόσο, ένα χαρακτηριστικό από αυτά ακούγεται απίστευτα χρήσιμο: το Edge Workspaces.

Δείτε επίσης: Microsoft Edge 105: Δεν εκκινείται λόγω παλιάς πολιτικής ομάδων

Microsoft Edge

Η Microsoft ανακοίνωσε πολλά νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στο πρόγραμμα περιήγησής της σήμερα, τα περισσότερα από τα οποία στοχεύουν στη χρήση σε εταιρικά περιβάλλοντα και άλλους οργανισμούς. Το Edge Workspaces είναι η πιο συναρπαστική προσθήκη, την οποία η Microsoft περιγράφει ως «ένα κοινό σύνολο καρτελών του προγράμματος περιήγησης όπου όλοι μπορούν να δουν τους ίδιους ιστότοπους και τα πιο πρόσφατα αρχεία εργασίας για ένα έργο, συγκεντρωμένα σε ένα μέρος».

Δείτε ακόμα: Πώς να απενεργοποιήσετε το sidebar στον Microsoft Edge

Δείτε πώς λειτουργεί: μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο προς έναν χώρο εργασίας από το πρόγραμμα περιήγησης Edge και στη συνέχεια να τον μοιραστείτε με οποιονδήποτε άλλο, μέσω του Edge. Τα άτομα που εντάσσονται στον χώρο εργασίας θα βλέπουν όποιες καρτέλες έχετε ανοιχτές και εάν κάποιος άλλος ανοίξει μια νέα καρτέλα, θα εμφανιστεί και στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Είναι σαν ένας συνδυασμός σελιδοδεικτών και συνεργασίας σε στυλ Εγγράφων Google, με εικόνες προφίλ στις καρτέλες για να υποδείξουν ποιος χρησιμοποιεί ποιες καρτέλες. Ωστόσο, οι καρτέλες δεν είναι συνεδρίες απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας — οι όλοι εξακολουθούν να χρειάζονται τις δικές τους συνδέσεις για τυχόν περιορισμένες σελίδες ή έγγραφα.

Microsoft Edge

Δείτε επίσης: Ο Microsoft Edge λαμβάνει καλύτερες προεπιλογές ασφαλείας

Η νέα δυνατότητα προορίζεται να αντικαταστήσει τη συνεχή κοινή χρήση συνδέσμων, ειδικά μέσω των υπηρεσιών ομαδικής συνομιλίας όπως το Slack και το Teams. Το Edge Workspace βρίσκεται στα αρχικά στάδια δοκιμών αυτή τη στιγμή και λειτουργεί μόνο για άτομα με προγράμματα περιήγησης Edge τα οποία διαχειρίζεται ένας οργανισμός που χρησιμοποιεί το Azure. Η Microsoft λέει ότι η γενική δημόσια διαθεσιμότητα θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή το 2023.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS