ΑρχικήUpdatesΤο Slack ανακοίνωσε τον document editor Canvas

Το Slack ανακοίνωσε τον document editor Canvas

Το Slack έχει επιτύχει καθώς επιτρέπει στους εργαζόμενους να επικοινωνούν με διάφορους τρόπους, ενώ παράλληλα ενσωματώνονται με πολλές κοινές εταιρικές εφαρμογές. Αυτό σας επιτρέπει να παραμείνετε στο Slack για να ολοκληρώσετε την εργασία σας χωρίς τρομερή εναλλαγή εργασιών. Αλλά αυτό που έλειπε στο Slack μέχρι τώρα ήταν ένας τρόπος να μοιράζεσαι πληροφορίες για ένα project με ένα συγκεκριμένο τρόπο.

Δείτε επίσης: Πώς να απαντήσετε σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα στο Slack

Slack Canvas

Εάν θέλετε να βρείτε το περιεχόμενο που σχετίζεται με ένα project, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα κανάλι για να το περιορίσετε και να μοιραστείτε ορισμένα έγγραφα, συνδέσμους και άλλες πληροφορίες, αλλά για να τα βρείτε ξανά απαιτείται αναζήτηση ή πολύ scroll. To Slack αναγνώρισε αυτόν τον περιορισμό και αποφάσισε να συνδυάσει τα συνεργατικά εργαλεία της Quip με τις δυνατότητες επικοινωνίας του Slack σε ένα νέο εργαλείο που αποκαλεί Canvas.

Δείτε επίσης: Πώς να αφαιρέσετε κάποιον από ένα κανάλι Slack

Η Quip είναι η εταιρεία που αγόρασε η Salesforce το 2016 για 750 εκατομμύρια δολάρια. Η Salesforce πάντα φαινόταν να αγωνίζεται με το πώς να κάνει καλή χρήση της Quip σε όλη την πλατφόρμα. Με την Slack, την εταιρεία που αγόρασε το 2020 για σχεδόν 28 δισεκατομμύρια δολάρια, βρήκε έναν τρόπο να λύσει το επίμονο πρόβλημα περιεχομένου.

Η Slack CPO Tamar Yehoshua το περιγράφει ως εξής: «Το Canvas παίρνει τα συνεργατικά στοιχεία του Quip και τα ενσωματώνει εγγενώς στο Slack. Είναι ένα επίμονο επίπεδο πληροφοριών που συμπληρώνει τη φύση των καναλιών σε πραγματικό χρόνο», είπε ο Yehoshua στο TechCrunch.

Για τις εταιρείες, που κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς τους στο Slack και βασίζονται σε αυτό για να μοιράζονται πληροφορίες, το Canvas μπορεί να είναι ένα είδος κρίκου που λείπει για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται πολύ πιο γρήγορα. Βρίσκεται δίπλα στη ροή συνομιλιών ενός καναλιού και δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε πληροφορίες όπως δεδομένα και γραφήματα, κείμενο, εργασίες, εσωτερικούς και εξωτερικούς συνδέσμους, εκπαιδευτικά βίντεο κ.λπ.

Δείτε επίσης: Το Slack αναβαθμίζει τη λειτουργία Huddles με συνομιλία μέσω βίντεο

Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε workflows που δημιουργείτε στο Slack και να τα προσθέσετε με τη μορφή κουμπιών στον καμβά και μπορείτε να προσθέσετε comment threads όπως ακριβώς μπορείτε με το Quip.

Το Slack Canvas ανακοινώνεται σήμερα στο Dreamforce στο Σαν Φρανσίσκο και αναμένεται να είναι γενικά διαθέσιμο κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS