ΑρχικήinetTesla Model Pi: Ποια τα χαρακτηριστικά του;

Tesla Model Pi: Ποια τα χαρακτηριστικά του;

Αφού σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην αυτοκινητοβιομηχανία, η Tesla αποφάσισε να εισβάλλει και στον τομέα της κατασκευής κινητών.

Πολλές διαρροές στο διαδίκτυο και ιστορίες έχουν κυκλοφορήσει για το μυστηριώδες τηλέφωνο Tesla, αλλά πόσες από αυτές έχουν κάποια βάση στην πραγματικότητα;

Ο Elon Musk, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας από το 2008, ίδρυσε την Tesla Motors το 2003 ως κατασκευαστή ηλεκτρικών οχημάτων. Παρόλο που η Tesla είναι πλέον ένα παγκόσμιο φαινόμενο, η εταιρεία “ήταν κάποτε σε κίνδυνο”. Τα ανταλλακτικά μηχανών ήταν δύσκολο να βρεθούν, τα στελέχη αφέθηκαν να φύγουν και οι επενδυτές ήταν δυσαρεστημένοι. Ο Elon Musk διέσωσε την εταιρεία του με μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες.

Αυτή τη φόρα φαίνεται πως η εταιρεία θέλει να εισβάλλει και στον τομέα των τηλεφώνων.

Δείτε επίσης: Η Tesla θα εγκαταλείψει τους αισθητήρες υπερήχων υπέρ του «Tesla Vision»

Tesla Pi Model

Η κυκλοφορία του τηλεφώνου Tesla έχει αναβληθεί για αρκετό καιρό και προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα είναι διαθέσιμο. Αυτό είναι αναμενόμενο, ωστόσο, δεδομένου ότι τα smartphone δεν είναι κάτι καινοτόμο για το 2022 και ότι μια πληθώρα επιλογών, όπως η σειρά iPhone και Galaxy S, είναι πλέον διαθέσιμη.

Δείτε επίσης: Η Tesla παρέδωσε 343.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα το τρίτο τρίμηνο

Η Tesla πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα νέο τηλέφωνο που ονομάζεται Tesla Pi 5G 2023. Αυτό το νέο handset προβλέπεται να κυκλοφορήσει το 2023 και αναμένεται να έχει μερικές μάλλον εντυπωσιακές δυνατότητες. Υποθέτοντας ότι το Tesla Pi 5G 2023 πληροί αυστηρά πρότυπα, θα μπορεί να συνδεθεί σε ένα δίκτυο μέσω δορυφόρου. Αυτό θα ήταν ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα, καθώς θα επέτρεπε να παραμείνετε συνδεδεμένοι ακόμα και όταν ταξιδεύετε σε περιβάλλοντα όπως πυκνά δάση ή ψηλά βουνά. Αλήθεια ή όχι, η εταιρεία Tesla φαίνεται να εργάζεται σκληρά για κάτι σημαντικό και αναμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη κίνησή τους.

Tesla Pi

Λειτουργίες του τηλεφώνου Tesla

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, το Tesla Pi Phone φέρεται να διαθέτει κάμερα υψηλής ποιότητας με εξαιρετικά υψηλά χαρακτηριστικά ζουμ, που θα του επιτρέψουν να τραβάει φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας χωρίς την ανάγκη πρόσθετων φακών. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, το Tesla Pi Smartphone θα έχει ανάλυση έως και 1080p (2778 x 1284).

Δείτε επίσης: Elon Musk: Tesla Cybertruck και ως σκάφος – Θα διασχίζει ποτάμια

Πολλές πηγές προτείνουν ότι θα έχει λειτουργία ηλιακής φόρτισης όπου δεν χρειάζεται να συνδέσετε το τηλέφωνό σας ηλεκτρικά. Αντίθετα, θα συνδεθεί απευθείας με το Starlink. Υπάρχει ευρέως διαδεδομένη προσδοκία ότι το τηλέφωνο Tesla θα είναι τόσο ισχυρό που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

Πηγή πληροφοριών: opticflux.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS