ΑρχικήinetGmail: Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε το νέο, βελτιωμένο interface

Gmail: Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε το νέο, βελτιωμένο interface

Ετοιμαστείτε για την πολυαναμενόμενη μεταμόρφωση του λογαριασμού σας στο Gmail! Η εταιρεία ξεκινά επιτέλους την ανανέωση του interface για όλους τους χρήστες, οπότε μπορείτε να περιμένετε σύντομα μια αλλαγή εμφάνισης και αισθητικής.

Δείτε επίσης: Gmail: Πώς να διαγράψετε emails μαζικά;
Gmail

Για να παρέχει στους χρήστες μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία Google Workspace, το αναβαθμισμένο Gmail δεν θα διαθέτει μόνο υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά θα ενσωματώνει επίσης επιλογές τηλεδιάσκεψης και συνομιλίας.

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει στον εκσυγχρονισμό της πλατφόρμας, οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να κάνουν τίποτα, καθώς το Gmail θα ενημερωθεί αυτόματα τις επόμενες ημέρες για την παγκόσμια βάση χρηστών του!

Το Google Workspace μόλις ανακοίνωσε ότι η νέα αισθητική για το Gmail θα γίνει το μόνιμο πρότυπο, χωρίς να υπάρχει τρόπος επιστροφής στο παλιό σχέδιο. Αυτή η επιβεβαιωμένη ενημέρωση ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων και βελτιώσεων!

Τον Φεβρουάριο του 2022, το Google Workspace παρουσίασε τα σχέδιά του να δώσει στο Gmail ένα λίφτινγκ σε μια προσπάθεια να φέρει υπηρεσίες όπως το Chat και το Meet πιο κοντά.

Τον Νοέμβριο του 2022, οι περισσότεροι χρήστες του Gmail είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την υπηρεσία με τη νέα εμφάνιση- ωστόσο, έχουν πάντα την επιλογή να επιστρέψουν στην “αρχική προβολή” όποτε το επιθυμούσαν.

Δείτε ακόμα: Gmail: Η πρακτική που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη συσκευή σας
interface

Από σήμερα, οι χρήστες θα περιοριστούν στο επανασχεδιασμένο Gmail. Ωστόσο, με το μενού γρήγορων ρυθμίσεων της Google μπορείτε να αλλάξετε το θέμα και τον τύπο των εισερχομένων σας ανά πάσα στιγμή.

Για ορισμένους χρήστες του Gmail, αυτή η αλλαγή μπορεί να φαίνεται δραστική. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα εξακολουθήσουν να παρουσιάζονται μπροστά και στο κέντρο, αλλά θα μετατοπιστούν στη δεξιά πλευρά της οθόνης – κάνοντας χώρο για μια νέα πλαϊνή γραμμή στα αριστερά που αποτελείται από γρήγορους συνδέσμους για Chat, Spaces και Meet. Ως αποτέλεσμα, οι φάκελοι email και οι επιλογές ετικετών σας έχουν μετακινηθεί ελαφρώς.

Απομακρυνόμενοι από τη διασύνδεση Meet και Chat, οι χρήστες θα δουν τώρα μια δεξιά πλευρική μπάρα που παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε πρόσθετες υπηρεσίες της Google, όπως το Ημερολόγιο, οι Εργασίες και το Keep – και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουν παράθυρα ή καρτέλες.

Η εταιρεία επισημαίνει επίσης ότι όλες οι ειδοποιήσεις σας θα είναι τακτοποιημένες σε μια ενιαία τοποθεσία, με φυσαλίδες που θα υποδεικνύουν πότε έχετε ένα μη αναγνωσμένο μήνυμα ή μια συνομιλία για να απαντήσετε.

Δείτε επίσης: Πώς να φτιάξετε φίλτρα στο Gmail;

Οι χρήστες του Google Workspace, με εξαίρεση όσους διαθέτουν λογαριασμούς Google Workspace Essentials, μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε αυτή την πολύτιμη υπηρεσία. Αυτό περιλαμβάνει και όλους τους πελάτες της G Suite Basic και Business!

To Gmail είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κόσμο. Προσφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών που το καθιστούν ιδανικό για επαγγελματική και προσωπική χρήση. Από τη διαισθητική διεπαφή του μέχρι τα ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας του, το Gmail είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε χρήστη ή ιδιοκτήτη επιχείρησης που θέλει έναν αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες και τους συναδέλφους του.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS