ΑρχικήUpdatesΚυκλοφόρησε το preview update Windows 11 KB5022360 με 15 βελτιώσεις

Κυκλοφόρησε το preview update Windows 11 KB5022360 με 15 βελτιώσεις

Η Microsoft μόλις παρουσίασε την αθροιστική ενημέρωση προεπισκόπησης των Windows 11 22H2 KB5022360, η οποία περιλαμβάνει δεκαπέντε προσαρμογές ή βελτιώσεις.

Αυτή η ενημέρωση των Windows 11 αποτελεί μέρος της μηνιαίας ενημέρωσης “C” της Microsoft τον Ιανουάριο του 2022, επιτρέποντας στους χρήστες να δοκιμάσουν επερχόμενες επιδιορθώσεις στην Τρίτη ενημέρωση κώδικα του Φεβρουαρίου 2023.

Δείτε επίσης: Τρέξτε το Command Prompt ως διαχειριστής στα Windows 11 και 10

Παρόλο που οι ενημερώσεις προεπισκόπησης δεν περιέχουν διορθώσεις ασφαλείας, είναι προαιρετικές και δεν θα εγκατασταθούν εκτός αν το αποφασίσετε.

Για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση KB5022360 στα Windows, απλά ανοίξτε τα Settings στη συσκευή σας, κάντε κλικ στο “Windows Update” και πατήστε ‘Check for Updates‘ για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης.

Δείτε επίσης: Η Microsoft διορθώνει το Windows 11 bug πίσω από τα 0x800700b7 errors

Θα εμφανιστεί το κουμπί ‘Download and install’ πριν τα Windows 11 εγκαταστήσουν αυτή την προαιρετική ενημέρωση – απλά κάντε κλικ σε αυτό για να προχωρήσετε.

Οι χρήστες των Windows 11 μπορούν να αποκτήσουν την ενημέρωση KB5022360 με χειροκίνητη λήψη από τον κατάλογο ενημερώσεων της Microsoft.

Windows 11 KB5022360

Τι νέο υπάρχει στα Windows 11 KB5022360

Μόλις ολοκληρώσετε την ενημέρωση KB5022360, ο αριθμός δημιουργίας των Windows 11 θα προσαρμοστεί αυτόματα σε 22621.1194 και αποτελείται από δεκαπέντε βελτιώσεις ή διορθώσεις σφαλμάτων.

Αυτή η ενημέρωση είναι ουσιαστικά μια ενημέρωση συντήρησης, η οποία επιλύει τυχόν σφάλματα των Windows που προκάλεσαν τη μη ανταπόκριση ή εμπόδισαν τη λειτουργία των λειτουργιών.

Δείτε επίσης: Windows 11: Πώς να κάνετε factory reset για να διαγράψετε όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα

Η Microsoft εντόπισε πέντε βελτιώσεις και διορθώσεις οι οποίες περιγράφονται παρακάτω:

  • Αυτή η ενημέρωση επιδιορθώνει ένα πιθανό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει κατά τη χρήση του Input Method Editor (IME) .Οι εφαρμογές ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται εάν χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα το ποντίκι και το πληκτρολόγιο.
  • Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που μπορεί να προκύψει κατά τη μετατροπή ή την εκ νέου μετατροπή του ιαπωνικού Kanji χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή συνόλου χαρακτήρων πολλών byte (MBCS). Ο κέρσορας μπορεί να μετακινηθεί σε λάθος θέση όταν πληκτρολογείτε.
  • Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει τα αρχεία εικόνων που βρίσκετε χρησιμοποιώντας την αναζήτηση στη γραμμή εργασιών. Αυτό το ζήτημα σας εμποδίζει να ανοίξετε αυτές τις εικόνες.
  • Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που σας εμποδίζει να αναζητήσετε ένα αρχείο με βάση τα περιεχόμενα του αρχείου.
  • Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει ορισμένα χειριστήρια παιχνιδιών. Όταν το χειριστήριο παιχνιδιών είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή, ο υπολογιστής ενδέχεται να μην μεταβεί σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας.

Για έναν πλήρη κατάλογο ενημερώσεων και επισκευών, ανατρέξτε στο δελτίο υποστήριξης KB5022360.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS