ΑρχικήUpdatesΤα Windows 11 αποκτούν «κουμπί σίγασης» του Microsoft Teams στη γραμμή εργασιών

Τα Windows 11 αποκτούν «κουμπί σίγασης» του Microsoft Teams στη γραμμή εργασιών

Η Microsoft έχει προσθέσει ένα κουμπί σίγασης και κατάργησης σίγασης στη γραμμή εργασιών των Windows 11, που είναι για το Teams Chat, στη θέση του κουμπιού Skype Meet Now των Windows 10.

Windows 11

Δείτε επίσης: Η λειτουργία God των Windows 11 επιτρέπει σύνθετες ρυθμίσεις

Το κουμπί σίγασης/κατάργησης σίγασης θα πρέπει να είναι χρήσιμο για τους εργαζόμενους που κάνουν τακτικές συσκέψεις στο Teams και χρησιμοποιούν υπολογιστές με Windows. Είναι διαθέσιμο για Windows Insiders στο Dev Channel στο build 22494.

Η Microsoft σημειώνει επίσης σε μια ανάρτηση ιστολογίου, ότι αυτή η έκδοση αντιμετωπίζει “μερικά σημαντικά σφάλματα” και προσθέτει επίσης μερικά γνωστά ζητήματα στη λίστα με τις δυσλειτουργίες της.

Το Teams βρίσκεται πλέον μπροστά και στο επίκεντρο της Microsoft, στην προσπάθειά της να δημιουργήσει πλατφόρμες συνεργασίας για υβριδική εργασία. Εξ ου και η προσθήκη μιας συντόμευσης συνομιλίας Teams στα Windows 11, ενώ το Skype παραμερίζεται από τα Windows, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει.

«Ξεκινώντας με το Microsoft Teams σήμερα, θα βρείτε ένα εικονίδιο μικροφώνου που προστίθεται αυτόματα στη γραμμή εργασιών σας όταν συμμετέχετε ενεργά σε μια κλήση. Μπορείτε να δείτε την κατάσταση ήχου της κλήσης σας, ποια εφαρμογή έχει πρόσβαση στο μικρόφωνό σας και θα μπορείτε να θέσετε σε σίγαση και να καταργήσετε τη σίγαση την κλήση σας οποιαδήποτε στιγμή.»

Δείτε ακόμα: Microsoft: Κυκλοφορεί νέο API επεκτάσεων στον Microsoft Edge

Microsoft Teams

Σύντομα όλοι οι χρήστες των Windows 11 θα δουν ένα εικονίδιο μικροφώνου να εμφανίζεται αμέσως στη γραμμή εργασιών, το οποίο παραμένει σε όλη τη διάρκεια μιας κλήσης, ακόμη και όταν πολλά παράθυρα είναι ανοιχτά σε μια οθόνη. Το εικονίδιο έρχεται πρώτα στους εταιρικούς και στους σχολικούς χρήστες, επομένως μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να το δουν όλοι οι καταναλωτές των Windows 11.

Πριν από την επίσημη κυκλοφορία των Windows 11 στις 5 Οκτωβρίου, η Microsoft εργαζόταν για να διορθώσει επίμονες δυσλειτουργίες στη γραμμή εργασιών και στο μενού Έναρξη στα Windows 11.

Υπάρχουν επίσης διορθώσεις για την Εξερεύνηση αρχείων, την Αναζήτηση και την Εισαγωγή. Ένα σφάλμα αναζήτησης έκανε το ευρετήριο των Windows να χρησιμοποιεί υπερβολική μνήμη και CPU κατά τη χρήση του προγράμματοςc lient ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook, για παράδειγμα.

Δείτε επίσης: Microsoft Loop app: Διατηρεί τα έργα συγχρονισμένα στο Microsoft 365

Οι χρήστες με υπολογιστές με ARM64, όπως το Surface Pro X, θα πρέπει να παρατηρήσουν λιγότερα σφάλματα στο Teams στις τελευταίες εκδόσεις του Dev Channel.

Η Microsoft έχει επιβάλει αυστηρές ελάχιστες απαιτήσεις υλικού στα Windows 11, αλλά την περασμένη εβδομάδα άρχισε να αυξάνει τη διαθεσιμότητα σε συσκευές που έκρινε κατάλληλες για την αναβάθμιση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS