ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft διορθώνει το Windows 11 bug πίσω από τα 0x800700b7 errors

Η Microsoft διορθώνει το Windows 11 bug πίσω από τα 0x800700b7 errors

Η Microsoft αντιμετώπισε ένα πρόβλημα που εμπόδιζε την ολοκλήρωση της παροχής σε συστήματα Windows 11 22H2, αφήνοντας τα επιχειρησιακά endpoints μερικώς διαμορφωμένα και μη ικανά να ολοκληρώσουν την εγκατάσταση.

Δείτε επίσης: Windows 11 Snipping Tool: Μπορεί να κάνει εγγραφή της οθόνης!

Windows 11

Η Microsoft εξέδωσε προειδοποίηση τον Οκτώβριο του 2022, προειδοποιώντας τους χρήστες για πιθανά σφάλματα 0x800700b7 όταν χρησιμοποιούν την ενημέρωση Windows 11 2022 μαζί με provisioning packages (.PPKG αρχεία). Αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιούνται για τη διαμόρφωση των endpoint σε enterprise ή school networks χωρίς την ανάγκη απεικόνισης.

Η Microsoft έχει προειδοποιήσει ότι τα Windows ενδέχεται να είναι ελλιπώς ρυθμισμένα και η Out Of Box Experience μπορεί να παραμείνει ανολοκλήρωτη ή να επανεκκινήσει γρήγορα.

Κατά την αρχική εγκατάσταση, τα provisioning packages είναι πιθανό να επηρεαστούν και ενδεχομένως να εκτεθούν από αυτό το πρόβλημα.

Δείτε επίσης: Windows 11 Notepad app: Θα λάβει browser-style tabs

Όσοι χρησιμοποιούν συστήματα Windows για οικιακά δίκτυα και δίκτυα μικρών γραφείων, καθώς και όσοι χρησιμοποιούν το Windows Autopilot για την παροχή συσκευών, δεν θα επηρεαστούν από αυτό το γνωστό πρόβλημα.

Η Microsoft αναγνώρισε πρόσφατα ότι το γνωστό ζήτημα που περιγράφεται λεπτομερώς στο release health dashboard των Windows είχε διορθωθεί με την ενημέρωση προεπισκόπησης KB5020044 του Νοεμβρίου 2022.

Επί του παρόντος, το έγγραφο υποστήριξης KB5020044 εξακολουθεί να υποδεικνύει ότι αυτό το γνωστό ζήτημα διερευνάται.

Διατίθεται λύση

Αν είστε διαχειριστής των Windows που δεν μπορεί ή δεν θέλει να εγκαταστήσει την ενημέρωση προεπισκόπησης αμέσως, υπάρχει μια βραχυπρόθεσμη λύση. Η Microsoft προτείνει το provisioning end-user συσκευών πριν από την αναβάθμιση των Windows 11 22H2 για να ξεπεραστούν τα προβλήματα παροχής.

Δείτε επίσης: Η λήψη στιγμιότυπων οθόνης με τα Windows 11 είναι πανεύκολη

Η Microsoft έχει λάβει και μέτρα για την αντιμετώπιση ενός διαδεδομένου προβλήματος που προκαλεί τη μη εγκατάσταση εφαρμογών που απαιτούν δικαιώματα διαχειριστή όταν χρησιμοποιούν αρχεία .PPKG.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS