ΑρχικήHow ToGoogle Messages: Πώς να ρυθμίσετε τα reminders;

Google Messages: Πώς να ρυθμίσετε τα reminders;

Η εφαρμογή Google Messages σας προσφέρει την δυνατότητα να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις για να απαντήσετε σε μηνύματα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς!

Στην ψηφιακή εποχή, το να μένετε στην κορυφή όλων των εργασιών σας μπορεί να είναι μια πρόκληση. Είτε καταπιάνεστε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να φαίνεται ότι δεν υπάρχουν ποτέ αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα για να τα κάνετε όλα. Ευτυχώς, τα Google Messages έχουν μια απλή λύση για να σας βοηθήσουν να παραμείνετε οργανωμένοι – τις υπενθυμίσεις! Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς η ρύθμιση υπενθυμίσεων στην εφαρμογή Google Messages μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη 

Google Messages: Πώς να ρυθμίσετε τα reminders;
Google Messages: Πώς να ρυθμίσετε τα reminders;

Η Google κάνει βήματα για να συμβαδίσει με τον ανταγωνισμό της, βελτιώνοντας την εφαρμογή Messages. Οι χρήστες Android έχουν πλέον πρόσβαση σε πολλαπλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως η ρύθμιση υπενθυμίσεων στα Google Messages, οι οποίες βελτιώνουν την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων. Με αυτά τα χρήσιμα εργαλεία στα χέρια σας, μπορείτε να απολαύσετε μια απλοποιημένη και πιο ευχάριστη περιπέτεια ανταλλαγής μηνυμάτων!

Με την εφαρμογή Google Messages, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε όλες τις σημαντικές συνομιλίες σας, θέτοντας γρήγορες και απλές υπενθυμίσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά βήματα για να ξεκινήσετε!

Δείτε επίσης: Google Play: Επιτρέπει στα παιδιά να στέλνουν αιτήματα αγορών σε κηδεμόνες

  • Βήμα 1: Εκκινήστε το Google Messages στην κινητή σας συσκευή.
  • Βήμα 2: Πατήστε παρατεταμένα μια συνομιλία
  • Βήμα 3: Πατήστε το εικονίδιο σε σχήμα ξυπνητηριού που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Βήμα 4: Στη συνέχεια, επιλέξτε την ημερομηνία και την ώρα που σας βολεύει καλύτερα για να ορίσετε την υπενθύμισή σας.

Για τον εορτασμό της 30ής επετείου των SMS, η Google ανακοίνωσε πρόσφατα κρυπτογράφηση end-to-end για την εφαρμογή Messages. Οι δοκιμές beta ολοκληρώθηκαν και αυτή η τεχνολογία αιχμής είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες! Με πρόσθετα μέτρα ασφαλείας όπως η κρυπτογράφηση end-to-end, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι συνομιλίες σας είναι ασφαλείς από τα αδιάκριτα μάτια.

Google Messages: Πώς να ρυθμίσετε τα reminders;
Google Messages: Πώς να ρυθμίσετε τα reminders;

Η Google ανακοίνωσε πρόσφατα ότι όλα τα μηνύματα που αποστέλλονται μέσω των Messages της Google κρυπτογραφούνται για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και την ασφάλειά σας. Επιπλέον, η κρυπτογράφηση end-to-end είναι πλέον έτοιμη να κυκλοφορήσει στο ανοιχτό πρόγραμμα beta. Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στο beta μέσα σε λίγες εβδομάδες. Με αυτή την καινοτόμο νέα τεχνολογία, οι ομαδικές συνομιλίες θα παραμένουν πάντα ιδιωτικές μεταξύ αποστολέα και παραλήπτη!

Δείτε επίσης: Google Chrome για Android: Αποκτά λειτουργία track price

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης “Google for India”, η Google ανακοίνωσε μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που θα βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι Ινδοί αλληλεπιδρούν με το διαδίκτυο και διάφορες υπηρεσίες όπως η αναζήτηση, το Android κ.λπ. Μερικές βασικές ανακοινώσεις περιλαμβάνουν τo Multisearch στην εφαρμογή Google, το DigiLocker στις συσκευές Android και την ανίχνευση απάτης στο Google Pay, για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά. Η εταιρεία είναι αποφασισμένη να βελτιώσει τις εμπειρίες σε όλα τα προϊόντα της εντός της Ινδίας παρέχοντας ανώτερη εμπειρία χρήστη!

Πηγή: gadgetsnow.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS