ΑρχικήinetSamsung Galaxy S23: Νέες θήκες επιβεβαιώνουν φήμες κάμερας

Samsung Galaxy S23: Νέες θήκες επιβεβαιώνουν φήμες κάμερας

Οι νέες θήκες για το Samsung Galaxy S23 επιβεβαιώνουν τις φήμες για τον σχεδιασμό της κάμερας της νέας σειράς της Samsung.

Οι φήμες σχετικά με την επερχόμενη σειρά Samsung Galaxy S23 αυξάνονται κάθε μέρα που περνάει και είναι δύσκολο να προβλέψουμε κάτι πρωτοποριακό πριν από την επίσημη ανακοίνωσή της τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο. Εν πάση περιπτώσει, πρόσφατα εμφανίστηκαν επιπλέον στοιχεία που ενισχύουν τις προσδοκίες μας – αφήνοντάς μας να νιώθουμε έτοιμοι για την κυκλοφορία αυτής της εντυπωσιακής συσκευής!

Samsung Galaxy S23: Νέες θήκες επιβεβαιώνουν φήμες κάμερας

Πρόσφατες εικόνες από τις νέες θήκες της σειράς Galaxy S23 αποκαλύφθηκαν στην ιστοσελίδα του βρετανικού λιανοπωλητή MobileFun, οι οποίες επιβεβαιώνουν εκ νέου τις προηγούμενες φήμες σχετικά με τις αλλαγές στο σχεδιασμό της (μέσω SamMobile). Η κύρια διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι η Samsung φαίνεται να εγκαταλείπει την προηγούμενη ιδέα του camera island – που είχε μια ομαλή μετάβαση από το πλαίσιο σε ένα ορθογώνιο σχήμα που περιβάλλει και τις τρεις πίσω κάμερες στα Galaxy S22 και S22+.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Ανακοινώθηκαν τα χαρακτηριστικά του!

Η Samsung έχει καταστήσει απολύτως σαφές ότι το Galaxy S23 απομακρύνεται από το σχεδιασμό Contour Cut του προκατόχου του, όπου όλοι οι φακοί της κάμερας ήταν στο ίδιο επίπεδο με το πλαίσιο. Τα προαναφερθέντα σχέδια θήκης αποδεικνύουν ότι κάθε φακός σε αυτά τα επερχόμενα μοντέλα θα προεξέχει ξεχωριστά – όπως ακριβώς έχουμε δει στα πρόσφατα τηλέφωνα Galaxy A13. Επιπλέον, οι απεικονίσεις και οι προηγούμενες διαρροές δείχνουν μια selfie κάμερα με διάτρηση οπών στο κέντρο, καθώς και κουμπιά που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου για ευκολία. Όλα αυτά τα προϊόντα μαζί υποστηρίζουν τις προσπάθειες της Samsung με τη νεότερη σειρά της!

Η ιστοσελίδα της MobileFun διαθέτει μια σειρά από θήκες τρίτων κατασκευαστών για τη σειρά S23, καθώς και μια επιλογή από τη Samsung με την ένδειξη “official Samsung cases for the Galaxy S23”. Παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμα εικόνες που να απεικονίζουν την εμφάνισή τους, αυτές οι επιλογές υπόσχονται να είναι εξίσου κομψές και προστατευτικές.

Έχουν προκύψει συναρπαστικές αναφορές ότι η κάμερα της σειράς Galaxy S23 θα λάβει αρκετές εκπληκτικές βελτιώσεις, με το S23 και το S23+ να αποκτούν την ίδια κύρια φωτογραφική μηχανή που διαθέτει το Galaxy S22 Ultra. Αλλά γίνεται ακόμα καλύτερο – το S23 Ultra λέγεται ότι θα περιέχει κάμερα 200MP! Μια άλλη ενδιαφέρουσα φήμη υποστηρίζει ότι και τα τρία μοντέλα θα διαθέτουν selfie camera 12MP -αν και αυτό θα αντιπροσωπεύει μια αξιοσημείωτη πτώση στην ανάλυση για το μοντέλο Ultra.

Δείτε επίσης: Το security patch Δεκεμβρίου 2022 κυκλοφορεί στο Galaxy A52s 5G

Φαίνεται ότι δεν έχουμε πολύ καιρό να περιμένουμε μέχρι να πάρουμε στα χέρια μας την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung! Χάρη σε αυτές τις πρόσφατα δημοσιευμένες θήκες έχουμε πλέον την επιβεβαίωση ότι η Samsung σκοπεύει να παραμείνει μπροστά από τον ανταγωνισμό, εισάγοντας καινοτόμα χαρακτηριστικά και σχέδια με το smartphone Galaxy S23.

Πηγή: phonearena.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS