ΑρχικήinetTelegram premium: Ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο συνδρομητές

Telegram premium: Ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο συνδρομητές

Σε λιγότερο από έξι μήνες, η συνδρομητική βάση του Telegram premium έχει αυξηθεί σε πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες από τότε που η εφαρμογή ξεκίνησε για πρώτη φορά τις προσπάθειες χρηματοδότησης.

Δείτε επίσης: Telegram: Αποκτά μεταγραφή voice-to-text για βίντεο
Telegram premium

Ο Pavel Durov ανακοίνωσε την ενημέρωση στο κανάλι του Telegram την Τρίτη, χαρακτηρίζοντας το ορόσημο “ένα από τα πιο επιτυχημένα παραδείγματα ενός συνδρομητικού προγράμματος κοινωνικής δικτύωσης που έγιναν ποτέ.”

Στην ίδια ενημέρωση, μοιράστηκε ότι το Telegram premium εξακολουθεί να “αντιπροσωπεύει μόνο ένα κλάσμα των συνολικών εσόδων του Telegram“. Ακόμα κι έτσι, παραμένει αισιόδοξος ότι το Premium θα αποφέρει τελικά τόσα χρήματα όσα και οι διαφημίσεις.

Η εφαρμογή, που χρησιμοποιείται από πάνω από 700 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα, ξεκίνησε την έκδοση Telegram Premium στα τέλη Ιουνίου. Οι συνδρομητές λαμβάνουν μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως η δυνατότητα αποστολής αρχείων έως 4 GB και ταχύτερες λήψεις. Στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, η μηνιαία συνδρομή κοστίζει περίπου 6,00 δολάρια, ενώ στις αναδυόμενες αγορές, όπως η Ινδία, κοστίζει μόνο περίπου 2,20 δολάρια.

Δείτε ακόμα: Το Telegram ετοιμάζεται να προστατεύσει τον λογαριασμό σας με email

συνδρομητές

Ο Durov δήλωσε στα τέλη του περασμένου μήνα ότι η εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι σχεδιάζει, πέρα από το Telegram premium, να επεκτείνει τις προσπάθειες χρηματοδότησης αναπτύσσοντας μια σειρά από αποκεντρωμένα εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων των πορτοφολιών και των ανταλλακτηρίων που δεν υπόκεινται σε κηδεμονία.

Καθώς αξιοποιήσαμε με επιτυχία την εφαρμογή μας, η Telegram θα είναι σε θέση να πληρώνει για τους διακομιστές, την κίνηση και τους μισθούς των εργαζομένων που είναι απαραίτητοι για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε νέες λειτουργίες και να υποστηρίζουμε τις υπάρχουσες. Αντί να βλέπουμε τους χρήστες μας ως ένα μέσο για να βγάλουμε περισσότερα χρήματα, βλέπουμε τα έσοδα ως έναν τρόπο να τους παρέχουμε μεγαλύτερη αξία“, έγραψε την Τρίτη για το Telegram premium.

Δείτε επίσης: Ο ιδρυτής του Telegram επικρίνει την Apple για τον περιορισμό των δυνατοτήτων του web app στο iOS

Το Telegram είναι μια cross-platform εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων βασισμένη στο cloud με έμφαση στην ασφάλεια και την ταχύτητα. Είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 20 γλώσσες. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο και να δημιουργούν ομάδες ή κανάλια για τη μετάδοση μηνυμάτων σε απεριόριστο αριθμό συνδρομητών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS