ΑρχικήinetΗ Amazon κλείνει την υπηρεσία Distribution στην Ινδία

Η Amazon κλείνει την υπηρεσία Distribution στην Ινδία

Η Amazon κλείνει τη λειτουργία Distribution – υπηρεσία χονδρικής διανομής – στην Ινδία. Φαίνεται πως η εταιρεία βρίσκεται σε μια κατάσταση κατά την οποία αναγκάζεται να κλείσει πολλές από τις υπηρεσίες της στην Ινδία, όπου την τελευταία δεκαετία έχει επενδύσει πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δείτε επίσης: Amazon: 1000+ ηλεκτρικά φορτηγά της Rivian παραδίδουν πακέτα

amazon

Τη Δευτέρα, ο αμερικανικός κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου ανακοίνωσε ότι τερματίζει την Amazon Distribution, την ιστοσελίδα χονδρικής πώλησης που είναι διαθέσιμη σε μικρά συνοικιακά καταστήματα που βρίσκονται στις πόλεις Bengaluru, Mysore και Hubli.

Δείτε επίσης: MK30: Η Amazon παρουσίασε το νέο της delivery drone

Η υπηρεσία Amazon Distribution δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τα kiranas (τα μικρά, συνήθως οικογενειακά καταστήματα που πουλάνει είδη παντοπωλείου και άλλα διάφορα), τα φαρμακεία και τα πολυκαταστήματα να εξασφαλίζουν απόθεμα από τον γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η κίνηση αυτή ακολουθεί το παράδειγμα δύο άλλων επιχειρήσεων που έχει κλείσει η εταιρεία – μια υπηρεσία παράδοσης τροφίμων και μια διαδικτυακή πλατφόρμα μάθησης που ονομάζεται Academy. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει κάποιο λόγο για την απόφαση να κλείσει η επιχείρηση χονδρικής πώλησης. Η αναδιάρθρωση των παγκόσμιων επιχειρήσεων της Amazon μπορεί να έχει παίξει ρόλο σε αυτή την απόφαση.

Η Amazon ανακοίνωσε μια σειρά από αλλαγές που θα κάνει στη Νότια Ασία. Πολλοί πιστεύουν ότι η εταιρεία δυστυχώς για κάποιους λόγους αναγκάζεται να μειώσει τις δραστηριότητες της στην περιοχή. Η εταιρεία έχει επενδύσει πάνω από 6,5 δισεκατομμύρια δολάρια στην τοπική επιχείρησή της, όμως τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει διάφορα θέματα όπως το ότι έχουν αποχωρήσει αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη.

Δείτε επίσης: Αναφορά: Η Amazon θα απολύσει περίπου 10.000 υπαλλήλους

Η Amazon μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια δήλωση σχετικά με το εάν σκοπεύει να κλείσει και άλλες επιχειρήσεις της στη χώρα αλλά αναμένεται να δούμε την συνέχεια.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS