ΑρχικήgamingH Xbox παραδέχτηκε ότι τα Playstation exclusives είναι καλύτερα

H Xbox παραδέχτηκε ότι τα Playstation exclusives είναι καλύτερα

Στη τελευταία γραπτή απάντηση που στάλθηκε στην Αρχή Αγοράς και Ανταγωνισμού (CMA) η Microsoft (που έχει στη κατοχή της το Xbox) χρησιμοποιεί πολλά δεδομένα για να δείξει πως η προσπάθεια εξαγοράς της Activision Blizzard δεν πρόκειται να βλάψει τη Sony ή την Nintendo.

Αντιθέτως, αναφέρει ότι η κίνηση αυτή θα τους βοηθήσει στον ανταγωνισμό που υπάρχει από τις άλλες εταιρείες. Μέσα στα επιχειρήματα αυτά, παραδέχτηκε πως η Playstation έχει πολύ καλύτερης ποιότητας παιχνίδια στην exclusives κατηγορία, και έτσι, ο πόλεμος των φανατικών οπαδών συνεχίζεται για την ένδειξη της αγάπη τους για τις κονσόλες.

Δείτε επίσης: Η Microsoft εξηγεί τα θετικά της εξαγοράς της Activision Blizzard

Xbox Blizzard vs Playstation
The never ending battle

Καθώς η Microsoft, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον πλανήτη συνεχίζει να παλεύει αποφασιστικά για την εξαγορά της Blizzard για το συνολικό ποσό των 70 δις. δολαρίων βρίσκει μπροστά της συνεχόμενα προβλήματα από κυβερνήσεις και ρυθμιστικές αρχές. Ίσως, οι αρχές θεωρούν ότι η απόκτηση μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παιχνιδιών, με κάποια απο ενδεχομένως τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, όπως το World of Warcraft και το Diablo, δεν θα πρέπει να της επιτραπεί.

Ως αποτέλεσμα αυτών των απόψεων, η Microsoft και η Xbox είναι από δικαστήρια σε ακροάσεις και στις ρυθμιστικές επιτροπές προσπαθώντας να πουλήσουν την εικόνα ότι η Xbox είναι μια μικρή εταιρεία χωρίς δύναμη και με ελάχιστες πωλήσεις.
Δείτε επίσης: The Witcher 3: Η CD Projekt Red επιδεικνύει την next-gen έκδοση

Η Microsoft στο έγγραφο αναφέρει πως ακόμα και αν η Xbox μετατρέψει το Call Of Duty σε exclusives franchise δεν θα έχει και μεγάλη σημασία διότι η Nintendo και η Playstation έχουν και καλύτερης ποιότητας exclusives παιχνίδια και καλύτερα σε πωλήσεις δείχνοντας προς το God Of War και The Last Of Us.

Xbox Blizzard vs Playstation
O Kratos απο το God of War

Οι περισσότερες απαντήσεις στην έρευνα της Αρχής Αγοράς και Ανταγωνισμού αφορούν ως επί το πλείστων την προσπάθεια υποβάθμισης του Call of Duty λέγοντας πως δεν είναι και κάτι το μοναδικό, δείχνοντας τους reviews που δείχνουν ότι ο κόσμος προτιμάει άλλα FPS παιχνίδια, τα οποία είναι πιο αναγνωρισμένα.

Πηγή πληροφοριών: kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS