ΑρχικήinetΤο νέο iPad κυκλοφορεί σε ένα εντυπωσιακό ροζ χρώμα

Το νέο iPad κυκλοφορεί σε ένα εντυπωσιακό ροζ χρώμα

Τα φωτεινά, ζωντανά χρώματα δεν ήταν ποτέ το φόρτε της Apple. Τα περισσότερα gadgets που φέρουν το λογότυπο της Apple είναι γκρι, και παρόλο που τώρα υπάρχει μια πιο ποικίλη χρωματική παλέτα, τα χρώματα τείνουν να είναι αρκετά συγκρατημένα.

Δείτε επίσης: Η Apple διορθώνει νέα zero-day ευπάθεια σε iPhones και iPad

iPad

Η Apple έχει χρησιμοποιήσει το ροζ χρώμα κυρίως μόνο για τη σειρά iPod. Τα iPhones που έλαβαν τη ροζ παραλλαγή χρώματος – δηλαδή τα iPhone 13 και iPhone 13 mini – δεν ήταν πολύ ροζ.

Τα Rose Gold iPhones πριν από μερικά χρόνια χαρακτηρίζονταν ως “ροζ”, αλλά ας το παραδεχτούμε, αυτό ήταν πολύ παλιά (το πρώτο iPhone που εισήγαγε το Rose Gold χρώμα για την Apple ήταν το iPhone 6s το 2015). Και δεν ήταν καν κοντά στο να είναι ένα πραγματικό ροζ.

Αυτό ισχύει και για το iPad. Για παράδειγμα, το νεότερο iPad Air έρχεται σε υποτιθέμενη ροζ απόχρωση, αλλά μόλις και μετά βίας φαίνεται ροζ – ακόμη και στις εικόνες της Apple. Είναι σαν να πήρατε το ροζ χρώμα και να του αφαιρέσατε όλη τη ζωντάνια.

Δείτε ακόμα: Η Apple το 2024 θα κυκλοφορήσει ένα αναδιπλούμενο iPad;

ροζ

Από αυτή τη στιγμή και μετά, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.Το νέο iPad της Apple, το οποίο είναι διαθέσιμο για αγορά στις 26 Οκτωβρίου, διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: Μπλε, ασημί, κίτρινο και ροζ. Τα χρώματα είναι πιο ζωντανά και ζωηρά από οποιοδήποτε από τα προηγούμενα προϊόντα της.

Οι φωτογραφίες του προϊόντος το αποδίδουν – αυτό το iPad έχει μια πανέμορφη, πλούσια ροζ απόχρωση. Όσοι έχουν δει από κοντά το νέο iPad έχουν δει ότι ανταποκρίνεται στη διαφημιστική εκστρατεία.

Μπορείτε να πάρετε ακόμη και ένα ταιριαστό κάλυμμα για αυτό, το χρώμα του οποίου ονομάζεται καρπουζί. Αν και δεν είναι ακριβής αντιστοιχία, το χρώμα είναι αρκετά κοντά στην πραγματική συσκευή.

Δείτε επίσης: iPadOS 16: Θα κυκλοφορήσει την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου

Θα ενδώσει τελικά η Apple και θα κυκλοφορήσει ένα ροζ iPhone το επόμενο έτος; Αν και η στάση της εταιρείας είναι άγνωστη, τουλάχιστον φαίνεται να είναι ανοιχτή στην ιδέα. Ως έσχατη λύση, αγοράστε το ροζ iPad για να κρύψετε το βαρετό σας τηλέφωνο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS