ΑρχικήUpdatesΗ Apple κυκλοφορεί το watchOS 9.1 στους χρήστες Apple Watch

Η Apple κυκλοφορεί το watchOS 9.1 στους χρήστες Apple Watch

Η Apple κυκλοφόρησε χθες το watchOS 9.1 στους χρήστες του Apple Watch, το οποίο περιλαμβάνει μερικά νέα χαρακτηριστικά, όπως βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και καλύτερη υποστήριξη για τη λήψη τραγουδιών από το Apple Music. Δείτε τις σημειώσεις έκδοσης παρακάτω!

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Αυξάνονται οι τιμές σε Apple Music, Apple TV+ και Apple One

watchOS 9.1

Τι καινούριο φέρνει το watchOS 9.1;

Αν έχετε Apple Watch Series 4 ή οποιοδήποτε νεότερο μοντέλο, τότε μπορείτε να το ενημερώσετε σε watchOS 9.1. Αν θέλετε να ενημερώσετε το Apple Watch σας σε watchOS 9.1, ανοίξτε την εφαρμογή Settings στη συσκευή σας, επιλέξτε General και, στη συνέχεια, επιλέξτε Software Update. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε τη διαδικασία από το iPhone σας ανοίγοντας την εφαρμογή Watch και ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

Δείτε επίσης: Η Apple διορθώνει νέα zero-day ευπάθεια σε iPhones και iPad

Ακολουθούν οι σημειώσεις έκδοσης για το watchOS 9.1:

  • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας παρατείνεται κατά τη διάρκεια προπονήσεων για περπάτημα, τρέξιμο και πεζοπορία σε εξωτερικό χώρο με τη δυνατότητα μείωσης της συχνότητας του καρδιακού παλμού και των μετρήσεων GPS στο Apple Watch Series 8, το Apple Watch SE (2ης γενιάς) και το Apple Watch Ultra
  • Μπορείτε να κατεβάσετε το Apple Music ενώ το Apple Watch σας δεβ βρίσκεται σε διαδικασία φόρτισης, χρησιμοποιώντας Wi-Fi ή κινητή τηλεφωνία.
  • Το Matter είναι ένα νέο πρότυπο συνδεσιμότητας έξυπνου σπιτιού που υποστηρίζει και επιτρέπει σε μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ έξυπνου σπιτιού να συνεργάζονται μεταξύ τους σε διάφορα οικοσυστήματα.

Η ενημέρωση περιέχει και μερικές διορθώσεις σφαλμάτων μαζί με κάποιες άλλες γενικές βελτιώσεις επιδόσεων.

Δείτε επίσης: Apple Silicon Mac Pro: Διαθέτει CPU 24 πυρήνων, GPU 76 πυρήνων και μνήμη 192 ​​GB

Συνολικά, το watchOS 9.1 είναι μια σπουδαία ενημέρωση που φέρνει μερικές πολυπόθητες νέες λειτουργίες και βελτιώσεις στο Apple Watch. Αν είστε χρήστης του Apple Watch, φροντίστε να ενημερώσετε το watchOS 9.1 το συντομότερο δυνατό για να επωφεληθείτε από όλα τα νέα χαρακτηριστικά και τις βελτιώσεις.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS