ΑρχικήReviewsHonor 70 Review: Τι φέρνει η νέα συσκευή, αξίζει να επενδύσετε;

Honor 70 Review: Τι φέρνει η νέα συσκευή, αξίζει να επενδύσετε;

Το Honor 70 είναι πλέον διαθέσιμο στις χώρες τις Δύσης, έχοντας κυκλοφορήσει ήδη στην Κίνα πριν από λίγους μήνες. Διαθέτει Snapdragon 778G Plus, οθόνη AMOLED 120Hz και κύρια κάμερα Sony IMX800 54MP, πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα θα προσφέρει μία καλή εμπειρία φωτογράφισης. Ας δούμε ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του τηλεφώνου, που κοστίζει 549 €.

Δείτε επίσης: Τα επερχόμενα τηλέφωνα Honor θα έχουν προεγκατεστημένα Google apps

Design

Το Honor 70 είναι αρκετά παρόμοιο σε σχεδιασμό με το Honor 50 και επίσης θυμίζει αρκετά ορισμένες συσκευές Huawei όπως το Huwaei P50 Pro. Προφανώς, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Honor άρχιζε να εργάζεται πάνω στο σχεδιασμό του όταν ήταν ακόμα μέρος της Huawei.

Το κινητό έχει ωραία όψη, ωραία αίσθηση και εξακολουθεί να είναι ένα αρκετά μοναδικό σχέδιο που διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα στην αγορά. Οι δύο κύκλοι κάμερας φιλοξενούν την κάμερα “Super Sensing” IMX 800, μαζί με την εξαιρετικά ευρεία κάμερα 50 MP και την κάμερα βάθους 2 MP, ενώ υπάρχει και ένα ηχείο μονής ανάφλεξης στο κάτω μέρος του τηλεφώνου.

Η οθόνη του Honor 70 είναι κυρτή σε κάθε πλευρά και η μπροστινή κάμερα είναι τοποθετημένη στο κέντρο της γραμμής κατάστασης. Χρησιμοποιεί ένα πάνελ AMOLED 120 Hz που υποστηρίζει HDR10+, καθιστώντας το αρκετά καλό για περιεχόμενο κατανάλωσης.

Η ποιότητα κατασκευής του τηλεφώνου είναι ωραία και τα απτικά είναι καλά. Συνολικά, είναι ένα ωραίο τηλέφωνο με καλό σχεδιασμό.

Κάμερα

Η κάμερα του Honor 70 διαφημίζεται ως ιδιαίτερη, χάρη στο IMX800 που περιλαμβάνεται.

Παρόλο που το Honor 70 είναι ένα κινητό μεσαίας κατηγορίας, διαθέτει έναν κορυφαίο αισθητήρα. Η Honor έκανε εξαιρετική δουλειά με το HDR της ιδιαίτερα και θα εκπλαγείτε με το τι μπορεί αυτό το τηλέφωνο. Αν θέλετε ένα τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας που να μπορεί να τραβήξει υπέροχες φωτογραφίες, τότε αυτό είναι σίγουρα ένα από αυτά. Το τηλέφωνο μπορεί να παραπαίει σε άλλες πτυχές, αλλά εδώ είναι που πραγματικά ξεχωρίζει συγκριτικά.

Η λειτουργία βίντεο “Solo Cut” του Honor είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Honor 70 και θα σας επιτρέψει να διαλέξετε ένα άτομο από το πλήθος. Επιλέγετε το θέμα σας και θα εμφανιστεί το άτομο σε μια επιπλέον περικοπή στη δεξιά πλευρά, ακόμα κι αν ανήκει σε μια ομάδα ατόμων.

Δείτε ακόμα: Η Huawei θα ανακοινώσει το HarmonyOS 3.0 στις 27 Ιουλίου

Εκτέλεση

Το Honor 70 διαθέτει Snapdragon 778G Plus και είναι αρκετά καλό. Είναι ισχυρό και γρήγορο. Επιπλέον αυτό το τηλέφωνο είναι πιο «ρευστό» από το ναυαρχίδα Honor Magic 4 Pro, αν και η Honor περιόριζε σε μεγάλο βαθμό την απόδοση αυτού του smartphone. Δεν υπάρχει κανένα προβλήματα ρευστότητας όταν πρόκειται για το άνοιγμα της κάμερας ή τη χρήση του εκτοξευτή, σε αντίθεση με το προαναφερθέν μοντέλο.

Όσον αφορά τις δοκιμές και τα σημεία αναφοράς, αυτό το τηλέφωνο είναι προφανώς πολύ ισχυρό. Δεν είναι σε επίπεδο ναυαρχίδας, αλλά έχει αρκετή απόδοση που δεν θα παρατηρήσετε τις περισσότερες φορές ότι υστερεί. Η πιο εμφανής μορφή αυτού θα είναι όταν παίζετε παιχνίδια, καθώς η GPU είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας και φόρτιση

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου είναι καλή και μπορεί να αντιμετωπίσει πολλά. Το Snapdragon 778G Plus είναι ένα αρκετά αποδοτικό chipset και το τηλέφωνο δεν θερμαίνεται πολύ όταν το χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να περιμένετε από αυτό το τηλέφωνο να διαρκέσει όλη μέρα, ακόμα κι αν το χρησιμοποιείτε αρκετά.

Όσο για τη φόρτιση των 66 W είναι αρκετά γρήγορη και στοχεύει να φτάσει το τηλέφωνο στο 60% σε μόλις 20 λεπτά και δεδομένης της αποτελεσματικότητας του τηλεφώνου επίσης, θα σας διαρκέσει πολύ εάν χρειαστεί να φορτίσετε το τηλέφωνό σας. Αφήνοντας την οθόνη ανοιχτή όμως, δεν φορτίζει τόσο γρήγορα. Για να φορτίσει στα 66 W, δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ταυτόχρονα.

Δείτε επίσης: Huawei και ZTE πλέον απαγορεύονται και στον Καναδά

Το Honor 70 είναι ένα τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας με ορισμένα πρόσθετα εξαρτήματα και αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ένα ιδιαίτερα μοναδικό ή ιδιαίτερο smartphone. Κάνει καλή δουλειά σχεδόν σε όλα, αλλά υπάρχουν τηλέφωνα που είναι πολύ καλύτερα από αυτό σε διάφορες διαφορετικές εργασίες. Είναι καλό, αλλά κοστίζει πολύ για αυτά που προσφέρει.

Εάν η τιμή του πέσει κάποια στιγμή, σίγουρα θα αποτελούσε μία πολύ καλή επιλογή για όσους θέλουν μία αρκετά καλή συσκευή, που δεν κοστίζει τόσο πολύ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS