ΑρχικήReviewsΤα επερχόμενα τηλέφωνα Honor θα έχουν προεγκατεστημένα Google apps

Τα επερχόμενα τηλέφωνα Honor θα έχουν προεγκατεστημένα Google apps

Αφού απελευθερώθηκε από τη μητρική της εταιρεία, Huawei, νωρίτερα μέσα στην χρονιά, η Honor εργάστηκε σκληρά για να αποκαταστήσει όλα όσα έχασε ως αποτέλεσμα των αμερικανικών κυρώσεων. Ένα από τα μεγαλύτερα χτυπήματα από τις κυρώσεις των ΗΠΑ ήταν το ότι η Huawei έχασε την πρόσβαση στην άδεια Android. Αυτό σήμαινε ότι η Huawei δεν μπορούσε πλέον να προεγκαθιστά τις ιδιόκτητες εφαρμογές και υπηρεσίες της Google στα μελλοντικά της smartphone. Δεδομένου ότι η Honor ήταν ένα υπο-brand της Huawei εκείνη την εποχή, επηρεάστηκε και ως εκ τούτου, στη συνέχεια κυκλοφόρησαν τα Honor smartphone – Honor 10X Max, Honor 9S, Honor 10X Lite, κ.λπ., χωρίς εφαρμογές και υπηρεσίες Google. Τώρα που η Honor δεν είναι πλέον μέρος της Huawei και, επομένως, φαινομενικά δεν επηρεάζεται από τις κυρώσεις των ΗΠΑ, οι εφαρμογές της Google θα φτάσουν τελικά στα τηλέφωνα Honor.

Honor Google

Δείτε επίσης: Pixel 6/Pixel 6 Pro: Τι ξέρουμε για τα επερχόμενα smartphones της Google;

Η Honor προετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα σειρά Honor 50 και πριν από την επίσημη κυκλοφορία, η εταιρεία επιβεβαίωσε (μέσω της Gizmochina) ότι τα επερχόμενα τηλέφωνά της θα έχουν προεγκατεστημένη την Google. Η πηγή πληροφοριών είναι ο χρήστης του Twitter HonorDE (@HonorGermany), που αποκάλυψε αυτές τις πληροφορίες ενώ απάντησε σε ένα tweet ενός χρήστη.

Tip: Google Photos: Πώς να κατεβάσετε όλα τα data σας και να τα μεταφέρετε σε άλλη υπηρεσία

Όπως και με τις προηγούμενες συσκευές Honor, τα νέα τηλέφωνα θα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν MagicUI, αλλά η Honor λέει ότι θα περιλαμβάνει πολλές αποκλειστικές δυνατότητες. Το Honor 50 θα είναι το πρώτο τηλέφωνο που κυκλοφόρησε με εφαρμογές Google από τότε που η Google ανακάλεσε την άδεια Android και Huawei της Honor πέρυσι. Η απόκτηση πρόσβασης στις εφαρμογές Google θα σηματοδοτήσει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για την Honor καθώς επιδιώκει να εισβάλει στην παγκόσμια αγορά smartphone και να ανακτήσει τις χαμένες περιοχές της.

Δείτε επίσης: Google: Πώς να διαγράψετε τα τελευταία 15 λεπτά του ιστορικού αναζήτησης

Η Honor έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η επερχόμενη σειρά Honor 50 θα τροφοδοτείται από το νέο chipset Snapdragon 778G της Qualcomm. Σύμφωνα με τις φήμες, η νέα σειρά θα αποτελείται από τρία τηλέφωνα και θα διαθέτει οθόνη AMOLED 120Hz, τριπλή πίσω κάμερα και διπλή selfie κάμερα.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS