ΑρχικήyoutubePixel 6/Pixel 6 Pro: Τι ξέρουμε για τα επερχόμενα smartphones της Google;

Pixel 6/Pixel 6 Pro: Τι ξέρουμε για τα επερχόμενα smartphones της Google;

Ο γνωστός leaker Max Weinbach φιλοξενήθηκε πρόσφατα σε ένα tech podcast και μίλησε εκτενώς για τα επόμενα premium smartphones της Google, τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro.

Pixel 6 Pixel 6 Pro

Whitechapel chip

Ο Weinbach υποστήριξε τις φήμες για το Whitechapel chip στα Pixel 6 smartphones. Πιστεύει ότι η Google επέλεξε να εφοδιάσει τα τηλέφωνά της με ένα δικό της chip για την καλύτερη αξιοποίηση του AI και της μηχανικής εκμάθησης. Αυτή η θεωρία ταιριάζει με μια έκθεση του 2020 που ανέφερε ότι η Google ασχολείται όλο και περισσότερο με τα chip για τη βελτίωση της τεχνολογίας μηχανικής εκμάθησης.

Δείτε επίσης: Τα μελλοντικά τηλέφωνα Pixel θα έχουν απεριόριστα Google Photos backups;

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο podcast, το chip θα διαθέτει custom neural processing units (NPUs) και Image Signal Processor (ISP). Όλα τα τηλέφωνα της Google από το Pixel 2 έως το Pixel 4 διαθέτουν έναν εσωτερικό επεξεργαστή μηχανικής εκμάθησης για τη λήψη καλύτερων φωτογραφιών αλλά και τη βελτίωση άλλων λειτουργιών. Ωστόσο, η σειρά του περασμένου έτους ήρθε χωρίς πρόσθετο επεξεργαστή και βασίστηκε αποκλειστικά στο Snapdragon SoC της Qualcomm.

Το Whitechapel chip, το οποίο δημιουργεί η Google σε συνεργασία με τη Samsung, βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο Qualcomm Snapdragon 888 και το Snapdragon 865, ως προς τα χαρακτηριστικά.

Το Pixel 6 Pro μπορεί να διαθέτει μια νέα μεγαλύτερη κύρια κάμερα

Στο podcast ειπώθηκε, επίσης, ότι η Google ενδέχεται να χρησιμοποιήσει έναν νέο και μεγαλύτερο αισθητήρα για την κύρια κάμερα. Σύμφωνα με μια προηγούμενη διαρροή, η συσκευή θα διαθέτει έναν βασικό αισθητήρα 50MP, έναν ultra-wide φακό και έναν periscope φακό 8MP με υποστήριξη για οπτικό ζουμ 5x.

Επίσης, το Pixel 6 Pro αναμένεται να έχει οθόνη Quad HD 120hz, μπαταρία 5.000 mAh, συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και mmWave 5G. Το Pixel 6 πιθανότατα έρχεται με μικρότερη Full HD οθόνη με τον ίδιο ρυθμό ανανέωσης και μικρότερη μπαταρία.

Δείτε επίσης: Pixel 5: 5 χαρακτηριστικά το καθιστούν καλύτερη επιλογή από το iPhone 12

Αναλυτικά, το Pixel 6 Pro θα διαθέτει μια AMOLED curved οθόνη 6,7 ιντσών, ενώ σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές που έχουν διαρρεύσει το Pixel 6 θα έχει μια επίπεδη οθόνη 6,4 ιντσών. Τα τηλέφωνα μπορεί, επίσης, να περιλαμβάνουν ultra-wideband (UWB) τεχνολογία.

Η Google σχεδιάζει μια πράσινη έκδοση του Pixel 6

Σύμφωνα με τις διαρροές που έχουν γίνει, τα δύο τηλέφωνα Pixel 6 θα κυκλοφορήσουν σε διάφορα χρώματα. Λέγεται ότι υπάρχει ένας συνδυασμός λευκού και πορτοκαλί, μια ασημί και μαύρη παραλλαγή, και μια πράσινη.

Google Pixel

Εάν όλα πάνε καλά και η Google δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα έλλειψης chip, μπορεί να δούμε τα Pixel 6 και Ρixel 6 Pro το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Δείτε επίσης: Home routers: Το νέο θύμα της παγκόσμιας έλλειψης chips

Η Google φαίνεται ότι έχει επενδύσει σημαντικά στα νέα τηλέφωνα και η προετοιμασία δείχνει ότι οι νέες συσκευές μπορεί να ανήκουν στα καλύτερα τηλέφωνα του 2021.

Πηγή: PhoneArena

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS