ΑρχικήUpdatesSamsung Galaxy S22: Έρχονται σημαντικές ενημέρωσεις κάμερας

Samsung Galaxy S22: Έρχονται σημαντικές ενημέρωσεις κάμερας

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα ότι θα κυκλοφορήσει μια ενημέρωση λογισμικού για τη σειρά Samsung Galaxy S22 για να βελτιώσει την απόδοση της κάμερας.

Τα Galaxy S22, Galaxy S22+ και Galaxy S22 Ultra είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα στην αγορά, αλλά οι χρήστες εξακολουθούν να μην είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με αυτά. Συγκεκριμένα, οι χρήστες περίμεναν ότι τα τηλέφωνά τους θα είχαν ακόμη καλύτερη απόδοση όσον αφορά το HDR, τον θόρυβο σε βίντεο χαμηλού φωτισμού και τη λήψη εικόνων κινούμενων πραγμάτων. Και η εταιρεία φαίνεται ότι επιτέλους άκουσε.

Samsung Galaxy S22: Έρχονται σημαντικές ενημέρωσεις κάμερας
Samsung Galaxy S22: Έρχονται σημαντικές ενημέρωσεις κάμερας

Με τη νέα ενημέρωση, τα τηλέφωνα μπορούν να καταγράφουν βίντεο hyperlapse χρησιμοποιώντας το 3x telephoto. Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία είπε επίσης ότι η λειτουργία Astro Hyperlapse βρίσκεται σε εξέλιξη και τα Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ και Galaxy S22 Ultra θα αποκτήσουν σύντομα τη δυνατότητα.

Η Samsung βελτιώνει επίσης τη δυνατότητα σάρωσης κωδικών QR. Με την επερχόμενη ενημέρωση, η εταιρεία μεγαλώνει την περιοχή σάρωσης κωδικών QR και κάνει τη διαδικασία σάρωσης ακόμα πιο γρήγορη. Εάν τα τηλέφωνα εντοπίσουν πρώτα ένα έγγραφο, ένας κωδικός QR μέσα σε αυτό δεν μπορεί να σαρωθεί και η εταιρεία το αλλάζει αυτό με τη νέα ενημέρωση. Τώρα μπορείτε να κάνετε tap πάνω σε έναν κωδικό QR μέσα σε ένα έγγραφο και να αναγκάσετε την εφαρμογή της κάμερας να τον σαρώσει.

Δείτε επίσης: Τα Samsung Galaxy Watch 5 και Watch 5 Pro είναι πλέον επίσημα

Η εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής στο Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ και Galaxy S22 Ultra δεν μπορεί να σαρώσει ξανά έναν κωδικό QR μόλις απορριφθεί η πρώτη σάρωση. Η Samsung διορθώνει αυτό το σφάλμα και η επερχόμενη ενημέρωση της κάμερας θα επιτρέψει στον χρήστη να πατήσει πάνω στον κωδικό QR για να τον σαρώσει ξανά.

Η Samsung βελτιώνει επίσης την απόδοση HDR και την αναπαραγωγή χρωμάτων στη λειτουργία Photo. Έχει επίσης βελτιστοποιήσει τη χρήση μνήμης και την απόδοση AI σε λειτουργίες Photo, Night και Video. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η επερχόμενη ενημέρωση θα βελτιώσει επίσης τη σταθεροποίηση και την ποιότητα εικόνας στα βίντεο.

Samsung Galaxy S22: Έρχονται σημαντικές ενημέρωσεις κάμερας
Samsung Galaxy S22: Έρχονται σημαντικές ενημέρωσεις κάμερας

Με την ενημέρωση Ιουνίου 2022, η Samsung βελτίωσε τη φυσική ευκρίνεια και την αντίθεση της ευρυγώνιας (κύριας) κάμερας. Αυτές οι βελτιώσεις έρχονται τώρα στο telephoto και στις ultrawide κάμερες της σειράς Samsung Galaxy S22. Η εταιρεία της Νότιας Κορέας ισχυρίζεται επίσης ότι βελτιώνει τα χρώματα και την έκθεση (των σκοτεινών περιοχών) στο Night mode.

Δείτε επίσης: Samsung: Το One UI Value Up Challenge ήρθε για κάποιους χρήστες

Η εταιρεία είπε ότι εργάζεται ήδη για τη βελτίωση της απόδοσης της κάμερας σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού και ότι η βελτίωση θα κυκλοφορήσει σύντομα στα Galaxy S22, Galaxy S22+ και Galaxy S22 Ultra.

Πηγή: sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS