ΑρχικήinetPlayStation: Εξαγορά της Savage Game Studios για android games

PlayStation: Εξαγορά της Savage Game Studios για android games

Η PlayStation ανακοίνωσε σήμερα το σχέδιό της να αποκτήσει την Savage Game Studios για να ενισχύσει την ανάπτυξη των android games του.

Ο Hermen Hulst, επικεφαλής των PlayStation Studios, έκανε την ανακοίνωση στο PS Blog την Δευτέρα. Αν δεν γνωρίζετε την Savage Game Studios, είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2020 με γραφεία στη Φινλανδία και τη Γερμανία και θα συνεχίσει να εργάζεται σε android games της PlayStation, παραμένοντας παράλληλα «μικρή και ευκίνητη». Μεταξύ του προσωπικού της είναι βετεράνοι από μεγάλους προγραμματιστές android games όπως οι Rovio, Zynga, Wargaming και άλλα. Ο Hulst περιγράφει την Savage ως «μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα καλλιτεχνών με πολλά χρόνια εμπειρίας που κατασκευάζει μερικά από τα πιο δημοφιλή android games που απολαμβάνουν οι παίκτες σε όλο τον κόσμο».

PlayStation: Εξαγορά της Savage Game Studios για android games
PlayStation: Εξαγορά της Savage Game Studios για android games

Δείτε επίσης: Αυξάνεται η τιμή του PlayStation 5 στις μεγάλες αγορές

Σύμφωνα με τη Sony, αυτό είναι μέρος μιας «συνεχούς προσπάθειας για την επέκταση του κοινού μας και φέρνοντας το PlayStation σε περισσότερους ανθρώπους από ποτέ».

Η εξαγορά θα εντάξει αυτήν την ομάδα σε ένα νεοσύστατο PlayStation Studios Mobile Division, «το οποίο θα λειτουργεί ανεξάρτητα από την ανάπτυξη της κονσόλας μας και θα επικεντρώνεται σε καινοτόμες, on-the-go εμπειρίες βασισμένες σε νέα και υπάρχοντα PlayStation IP». Η Savage εργάζεται ήδη σε ένα «ακυκλοφόρητο mobile live service παιχνίδι δράσης πρώτης κλάσης».

PlayStation: Εξαγορά της Savage Game Studios για android games
PlayStation: Εξαγορά της Savage Game Studios για android games

Δείτε επίσης: Sony: Διακόπτει τη PS5 λειτουργία Accolades λόγω περιορισμένης χρήσης

Έχουμε ακούσει στο παρελθόν για το πώς η Sony θέλει να επεκτείνει και να ενισχύσει τις προσπάθειές της στον χώρο των κινητών, και αυτή η κίνηση φαίνεται σαν να είναι η πρώτη ουσιαστική ώθηση προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Hulst διαβεβαιώνει ότι τα PlayStation Studios θα συνεχίσουν να κάνουν «εκπληκτικές εμπειρίες single-player, βασισμένες στην αφήγηση (narrative-driven)», επισημαίνοντας τους μεγάλους τίτλους που δημοσίευσε φέτος, όπως το Horizon Forbidden West και το Gran Turismo 7. Ενώ το αποτέλεσμα της προσπάθειας της εταιρείας για τα android games θα είναι συμπληρωματικό, αυξάνοντας την εμβέλεια του PlayStation πέρα ​​από τις κονσόλες PS5 ή PS4.

Πηγή: pushsquare.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS