ΑρχικήUpdatesGran Turismo 7: Το update φέρνει νέα οχήματα

Gran Turismo 7: Το update φέρνει νέα οχήματα

Η Polyphony Digital ανακοίνωσε ότι η επόμενη ενημέρωση Gran Turismo 7 πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα και θα φέρει νέα οχήματα άλλη μια φορά.

Δείτε επίσης: Hackers μπορούν να κλέψουν εύκολα οχήματα Tesla Model 3 και Model Y

Gran Turismo 7

Η ανακοίνωση έγινε από το αφεντικό της Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi στο Twitter, όπου συνοδεύτηκε από μια σιλουέτα τριών αυτοκινήτων που εισέρχονται με την ενημέρωση στο Gran Turismo 7.

Δείτε επίσης: Οχήματα BMW έρχονται χωρίς υποστήριξη Android Auto και CarPlay

Όσοι ενδιαφέρονται για το ποια είναι τα τρία αυτοκίνητα, το κορυφαίο με την τεράστια πίσω αεροτομή είναι το Suzuki Escudo Pikes Peak, το οποίο βασίζεται στο μοντέλο Grand Vitara (στην Ιαπωνία ονομάζεται Escudo). Το δεύτερο αυτοκίνητο φαίνεται να είναι το Gr. 3 version του Suzuki Vision Gran Turismo, με το τρίτο αυτοκίνητο πιθανότατα μια έκδοση με μετατρέψιμο αμάξωμα του Ford του 1932.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν αυτή η ενημέρωση θα εισάγει νέα tracks, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι, εκτός από τα νέα οχήματα, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν και μια σειρά από βελτιώσεις που σχετίζονται με το gameplay.

Δείτε επίσης: Η Tesla «ανακαλεί» άλλα 120.000 οχήματα στην Κίνα για επιδιόρθωση λογισμικού

Αν και δεν υπάρχει ημερομηνία για το πότε θα κυκλοφορήσει η ενημέρωση κώδικα, πιθανότατα θα είναι η Τετάρτη ή η Πέμπτη όταν η Polyphony Digital θα κυκλοφορήσει τις ενημερώσεις του τίτλου της. Όπως πάντα, μόλις κυκλοφορήσει, περιμένετε στο MP1st! Φροντίστε να προσθέσετε σελιδοδείκτη στο GT7 game hub για τα πιο πρόσφατα νέα και ενημερώσεις κώδικα για το παιχνίδι.

Πηγή πληροφοριών: mp1st.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS