ΑρχικήUpdatesCyberpunk 2077: Η PS5 έκδοση φαίνεται πως θα ανακοινωθεί σήμερα

Cyberpunk 2077: Η PS5 έκδοση φαίνεται πως θα ανακοινωθεί σήμερα

Ο προγραμματιστής του Cyberpunk 2077, CD Projekt RED, πραγματοποιεί σήμερα ένα live streaming, στο οποίο μάλλον θα ανακοινωθεί η PS5 έκδοση του Cyberpunk 2077. Στο Xbox Series X|S, έχει παρατηρηθεί ότι το πλακίδιο παιχνιδιού εμφανίζεται ήδη ως βελτιστοποιημένο για τις κονσόλες τρέχουσας γενιάς.

Δείτε επίσης: Τα παιχνίδια PlayStation 3 είναι πλέον ορατά στο PlayStation 5 Store

Cyberpunk 2077

Δείτε επίσης: Γιατί η αγορά ενός PlayStation 5 (PS5) γίνεται ακόμα πιο δύσκολη;

Θα ήταν απίστευτα απίθανο για την πολωνική ομάδα να μην κυκλοφορήσει μια έκδοση PS5 ή να την καθυστερήσει με κάποιο τρόπο, επομένως φαίνεται πιθανό η ενημερωμένη έκδοση του Cyberpunk 2077 να κυκλοφορήσει σήμερα. Επιπλέον, ο επίσημος λογαριασμός του Cyberpunk 2077 στο Twitter απάντησε στα στοιχεία με ένα meme gif που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η CD Projekt RED δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το livestream όταν έκανε την ανακοίνωση, αλλά με την έκδοση του PS5 που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2022 και την πρόσφατη αποκάλυψη που έγινε για το παιχνίδι, όλα τα σημάδια δείχνουν μια άμεση κυκλοφορία. Το παιχνίδι θα έχει μια δωρεάν αναβάθμιση PS4 σε PS5 για όποιον έχει την έκδοση τελευταίας γενιάς. Αναμένουμε ότι το live θα αναφέρει λεπτομερώς τις βελτιώσεις που φέρνει η έκδοση του PS5.

Το live streaming ξεκινά στις 3pm GMT / 7am PT / 10am ET.

Δείτε επίσης: Σύντομα στα PlayStation 5 θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Apple Music

Update: Έχει πλέον εντοπιστεί στο Xbox Series X|S ότι η ενημέρωση τρέχουσας γενιάς Cyberpunk 2077 είναι ήδη έτοιμη για λήψη. Ζυγίζει 41,56 GB στο κουτί της Microsoft. Δεν υπάρχει κανένα σημάδι αυτού στο PS5, καθώς θα πρέπει να περιμένουμε να ανέβει μια ξεχωριστή εγγενής έκδοση PS5 στο PS Store. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό θα συμβεί σήμερα και θα λάβετε μια δωρεάν αναβάθμιση PS4 σε PS5, αν έχετε ήδη το παιχνίδι.

Πηγή πληροφοριών: pushsquare.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS