ΑρχικήinetΗ τιμή του Bitcoin κατέρρευσε επηρεάζοντας δισεκατομμύρια επενδύσεις

Η τιμή του Bitcoin κατέρρευσε επηρεάζοντας δισεκατομμύρια επενδύσεις

Μεγάλη πτώση στην τιμή του είδε το Bitcoin τις τελευταίες ώρες, γεγονός που έχει ανησυχήσει τους επενδυτές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Bitcoin: Υποβάλλεται στο σημαντικότερο τεστ εξαιτίας του Ελ Σαλβαδόρ

Bitcoin

Η πτώση του Bitcoin φαίνεται ότι σχετίζεται άμεσα, με την εφαρμογή ενός νέου νόμου από το Ελ Σαλβαδόρ, ο οποίος καθιστά το κρυπτονόμισμα νόμιμο χρήμα για συναλλαγές.

Η τιμή έπεσε από πάνω από $ 52.500 σε κάτω από $ 44.000 την Τρίτη, σύμφωνα με την CoinMarketCap.

Έκτοτε έχει ανακάμψει ελαφρώς και διαπραγματεύεται λίγο πιο πάνω από τα $ 45,000, τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο.

Αρκετά άλλα κορυφαία κρυπτονομίσματα υπέστησαν επίσης μεγάλες απώλειες, συμπεριλαμβανομένου του ethereum (ether), του cardano (ada) και του νομίσματος binance.

Δείτε ακόμα: Antminer E9: To απόλυτο Ethereum miner ισοδύναμο με 32 GeForce RTX 3080 GPUs

«Φρικτή ζημιά στο γράφημα επηρεάζει το BTC και την υπόλοιπη αγορά κρυπτονομισμάτων», έγραψε στο Twitter ο αναλυτής κρυπτοσυναλλαγών και συγγραφέας Glen Goodman.

«Το Bitcoin μόλις οπισθοχώρησε ξεκάθαρα από την προηγούμενη γραμμή αντίστασης. Πρόκειται για μια επανάληψη αυτής της γραμμής ή αρχή για κάτι πολύ χειρότερο;»

Η μεγάλη πτώση που παρατηρήθηκε στις τιμές έχει σβήσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια από τη συνολική αγορά, η αξία της οποίας ήταν άνω των 2,35 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στην αρχή της ημέρας.

Το κορυφαίο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase αντιμετώπισε επίσης προβλήματα καθώς οι άνθρωποι έσπευσαν στα χαρτοφυλάκια τους είτε για να εξαργυρώσουν είτε για να αγοράσουν λόγω της πτώσης.

τιμή

Η Coinbase υπέστη διακοπή λειτουργίας εν μέσω του τεράστιου κραχ στην αξία του κρυπτονομίσματος.

Δείτε επίσης: Coinbase: Εμπόδισε τους hackers του Twitter να κλέψουν άλλα $ 280,000

Η εταιρεία δήλωσε έπειτα από λίγο στο Twitter, ότι γνώριζε τα ζητήματα που προέκυψαν και ότι είχε ξεκινήσει να ερευνά την κατάσταση.

Γνωρίζουμε ότι οι συναλλαγές αυτή τη στιγμή καθυστερούν ή ακυρώνονται σε υψηλά ποσοστά και οι εφαρμογές μας ενδέχεται να αντιμετωπίζουν σφάλματα“, ανέφερε. “Η ομάδα μας ερευνά το ζήτημα και θα σας ενημερώσουμε εδώ μόλις μάθουμε περισσότερα.

Το πρόβλημα προέκυψε καθώς η Coinbase πήρε τη θέση της ως δημόσια εταιρεία, αφού έγινε η πρώτη εταιρεία κρυπτονομισμάτων που πραγματοποίησε IPO. Αυτό ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο, με την τιμή της να μειώνεται από την αρχική λίστα, αλλά έχει κερδίσει ξανά έκτοτε, αν και μειώθηκε σχεδόν 4 % την Τρίτη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS