ΑρχικήTop PicksΟι καλύτεροι ψύκτες CPU για το AMD Ryzen 5 5600X (2021)

Οι καλύτεροι ψύκτες CPU για το AMD Ryzen 5 5600X (2021)

Οι καλύτεροι ψύκτες CPU για το AMD Ryzen 5 5600X είναι λίγο δύσκολο να βρεθούν. Η ίδια η CPU δεν θέλει τόσο power σε σχέση με τους AMD Ryzen αδελφούς της, οπότε δεν ζεσταίνεται πάρα πολύ, αλλά αν θέλετε να την σπρώξετε περαιτέρω με μια συγκεκριμένη έκδοση ή overclock, ίσως βρείτε τον εαυτό σας να αναζητά έναν ψύκτη μετά την αγορά. Δείτε παρακάτω μερικές από αυτές τις επιλογές.

CPU για AMD Ryzen 5 5600X

Δείτε επίσης: Grace CPU: Ο πρώτος data center ARM-based επεξεργαστής της NVIDIA

Οικονομική επιλογή

Ψύκτης αέρα CPU Cooler Master Hyper 212 (40 $ στην Amazon)

Το Cooler Master Hyper 212 είναι μια πολύ καλή επιλογή για το μικρό του μέγεθος και τη συμπαγή σχεδίαση πτερυγίων και σωλήνων. Πρέπει να διατηρεί το 5600X ωραίο και δροσερό.

CPU για AMD Ryzen 5 5600X

Δείτε επίσης: Οι ψύκτες υγρού CPU της Corsair έχουν ότι χρειάζεστε

Αθόρυβος και ισχυρός

Noctua NH-U12A ($109.95 στην Amazon)

Οι ανεμιστήρες υψηλής απόδοσης του Noctua και ο σχεδιασμός των σωλήνων θερμότητας είναι κορυφαίοι για έναν λόγο. Όχι μόνο αυτός ο ανεμιστήρας είναι αθόρυβος, αλλά θα διατηρήσει τον επεξεργαστή σας δροσερό με έντονα overclocks.

Πολύ ήσυχος

Dark Rock Slim BK024 ($65 στην Amazon)

Αν θέλετε το 5600X σας να μην κάνει καθόλου ήχο ενώ κάνετε εντατικές εργασίες, να είστε ήσυχοι! Το BK024 είναι η επιλογή. Ο διακριτικός σχεδιασμός του έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι ισχυρός και μη ακουόμενος.

Premium ψύκτης υγρού:

NZXT Kraken X73 ($170.46 στην Amazon)

Το NZXT Kraken είναι λίγο ακριβό, αλλά είναι μία από τις καλύτερες επιλογές εάν πρέπει να αγοράσετε έναν σοβαρό ψύκτη υγρού.

CPU για AMD Ryzen 5 5600X

Δείτε επίσης: Qualcomm Snapdragon 888 Plus: Αυξάνει την απόδοση της CPU και του AI

Δημοφιλής επιλογή:

Ψύκτης αέρα CPU Scythe Fuma 2 ($60 στην Amazon)

Εάν δεν θέλετε να αναζωογονηθείτε με έναν ψυχρότερο και θέλετε κάτι που θα κάνει τη δουλειά καλά, δείτε το Scythe Fuma 2. Είναι λίγο βαρύ, αλλά διατηρεί τις θερμοκρασίες αρκετά χαμηλές για την τιμή του.

CPU

Arctic Liquid Freezer II 240 ($95.99 στην Amazon)

Ενώ το Arctic Liquid Freezer II δεν είναι απίστευτα φθηνότερο από την premium επιλογή μας, σας εξοικονομεί λίγα χρήματα, διατηρώντας παράλληλα ισχυρή απόδοση ψύξης.

CPU

Από ότι καταλάβατε η εύρεση του καλύτερου ψύκτη CPU για το Ryzen 5 5600X δεν είναι κάτι ιδιαίτερα εύκολο. Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε με τις παραπάνω επιλογές!

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS