ΑρχικήReviewsΟι ψύκτες υγρού CPU της Corsair έχουν ότι χρειάζεστε

Οι ψύκτες υγρού CPU της Corsair έχουν ότι χρειάζεστε

Η Corsair μόλις επέκτεινε το χαρτοφυλάκιο των ψυκτών υγρού CPU με τρεις νέες προσθήκες, σύμφωνα με την Eteknix. Η εταιρεία, η οποία δεν είναι καινούρια στα εντυπωσιακά περιφερειακά υπολογιστών, μόλις κυκλοφόρησε όχι ένα αλλά τρία νέα υγρά συστήματα ψύξης CPU all-in-one για κατασκευαστές υπολογιστών και όσους θέλουν να αναβαθμίσουν το σύστημα ψύξης τους.

Corsair CPU

Δείτε επίσης: Grace CPU: Ο πρώτος data center ARM-based επεξεργαστής της NVIDIA

Τα Corsair H55 RGB, H100 RGB και H150 RGB προσφέρουν μια ελκυστική πρόταση αν ψάχνετε για μια λύση ψύξης. Έρχονται επίσης σε μεγέθη radiator 120 mm, 240 mm και 360 mm αντίστοιχα, οπότε υπάρχει μια λύση για όλους, ανεξάρτητα από το μέγεθος της κατασκευής τους.

Με αυτούς τους all-in-one liquid coolers, η Corsair υπόσχεται “όλα όσα χρειάζεστε για να διατηρήσετε την CPU σας σε κορυφαία απόδοση.”

Τα Corsair H55 RGB, H100 RGB και H150 RGB είναι εξοπλισμένα με ανεμιστήρες SP120 RGB ELITE της Corsair που μπορούν να φτάσουν έως και 1.500 RPM με την τεχνολογία AirGuide, μια θερμικά βελτιστοποιημένη ψυκτική πλάκα χαλκού και μια αντλία χαμηλού θορύβου. Συνολικά, προσφέρουν μια αποτελεσματική απόδοση ψύξης χωρίς όλο τον ενοχλητικό θόρυβο.

Δείτε επίσης: Intel: Οι desktop CPUs 11ης γενιάς θα “κλέψουν” τους gamers από την AMD;

Για λόγους αισθητικής, είναι επίσης εξοπλισμένα με 13 RGB LED στην κεφαλή της αντλίας και 8 RGB φώτα σε κάθε ανεμιστήρα, τα οποία προσαρμόζονται μέσω συμβατών μητρικών καρτών (και του συνοδευτικού software τους) με ευέλικτη υποστήριξη +5V ARGB. Το συμβατό λογισμικό μητρικής πλακέτας περιλαμβάνει τα ASUS Aura Sync, MSI Mystic Light και Gigabyte RGB Fusion.

Τέλος, η Corsair έχει καταστήσει εύκολη την εγκατάσταση αυτών των liquid CPU coolers. Καθένα έρχεται με ένα modular, βραχίονα στήριξης χωρίς εργαλεία που είναι συμβατός με όλα τα σύγχρονα CPU sockets, συμπεριλαμβανομένων των LGA 1200,115X, 2066 και AM4.

Δείτε επίσης: Intel CPUs Review: Core i7-10700 vs Core i7-10700K!

Τα Corsair H55 RGB, H100 RGB και H150 RGB θα πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμα για αγορά από εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές, παρόλο που δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Corsair. Σας συνιστούμε να τσεκάρετε και πάλι σε λίγες ημέρες και στο επίσημο site της εταιρείας!

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS