ΑρχικήHow ToΠώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο eBay

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο eBay

Εάν έχετε έναν παλιό λογαριασμό eBay που δεν χρησιμοποιείτε πια, μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα για πλήρη κατάργηση του λογαριασμού και όλων των συνοδευτικών δεδομένων, εφόσον ο λογαριασμός σας είναι σε καλή κατάσταση. Δείτε πώς.

eBay

Τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο eBay

Εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο eBay, πρέπει πρώτα να στείλετε ένα αίτημα για να τον διαγράψετε. Για να εγκριθεί το αίτημα, πρέπει να πληροίτε τους εξής όρους:

  • Όλες οι αγορές σας έχουν ολοκληρωθεί.
  • Το υπόλοιπο του λογαριασμού σας είναι μηδέν.
  • Δεν έχετε περιορισμούς ή ενεργές αναστολές στον λογαριασμό σας.

Εάν πληροίτε αυτούς τους όρους, το αίτημά σας για διαγραφή του λογαριασμού σας θα εγκριθεί. Ωστόσο, η διαγραφή του λογαριασμού σας δεν θα πραγματοποιηθεί αμέσως. Το eBay θα διαγράψει τον λογαριασμό σας μετά από 30 ημέρες από την παραλαβή του αιτήματος.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο eBay

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο eBay, θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τον web browser σας. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο “My eBay” στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου.

Θα βρίσκεστε τώρα στην πύλη “My eBay”. Εδώ, κάντε κλικ στην καρτέλα “Account”.

eBay

Στη συνέχεια, στην ενότητα “Account Preferences”, επιλέξτε “Close Account”.

Θα μεταβείτε τώρα στη σελίδα βοήθειας “Closing Your Account and Deleting Your Data”. Διαβάστε προσεκτικά το περιεχόμενο και, αφού τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί “Close Account and Delete My Data” κοντά στο κάτω μέρος της σελίδας.

eBay

Στην επόμενη σελίδα, το eBay θα σας ζητήσει να πείτε γιατί φεύγετε. Κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στο πλαίσιο “Select a Category” και, στη συνέχεια, επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή από το μενού.

Αφού επιλέξετε μια κατηγορία, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε έναν ακόμη πιο συγκεκριμένο λόγο. Η λίστα των λόγων που εμφανίζονται θα διαφέρει ανάλογα με την κατηγορία που επιλέξατε. Κάντε κλικ στο συννεφάκι δίπλα στον κατάλληλο λόγο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Continue”.

eBay

Το eBay θα προσπαθήσει τώρα να σας ενθαρρύνει να κρατήσετε τον λογαριασμό σας παρέχοντας μια πιθανή λύση με βάση τον επιλεγμένο λόγο αποχώρησής σας.

Για να συνεχίσετε με το κλείσιμο του λογαριασμού σας, κάντε κλικ στο κάτω βέλος στο πλαίσιο για να εμφανιστεί μια λίστα με επιλογές και, στη συνέχεια, επιλέξτε “No, please close my account and delete my personal data.”

eBay

Κάντε κλικ στο κουμπί “Continue” για να συνεχίσετε.

Στην επόμενη σελίδα, το eBay θα σας ζητήσει να διαβάσετε μερικές πληροφορίες σχετικά με το κλείσιμο του λογαριασμού σας. Αφού διαβάσετε τα πάντα, επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο στοιχείο “I read and understand the above information” κάνοντας κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Submit Request”.

eBay

Το αίτημα για διαγραφή του λογαριασμού σας έχει πλέον υποβληθεί. Μόλις διαγραφεί ο λογαριασμός σας, το eBay θα σας στείλει ένα email επιβεβαίωσης στο καταχωρημένο email αυτού του λογαριασμού.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS