ΑρχικήHow ToΠώς να επιλέξετε ποιες επεκτάσεις θα εμφανίζονται στο toolbar του Edge

Πώς να επιλέξετε ποιες επεκτάσεις θα εμφανίζονται στο toolbar του Edge

Οι επεκτάσεις στον Microsoft Edge μπορούν να κάνουν το πρόγραμμα περιήγησής σας πιο χρήσιμο. Αλλά μερικές φορές μπορεί να μην σας αρέσει που τα εικονίδια για κάθε επέκταση καταλαμβάνουν χώρο στη γραμμή εργαλείων (toolbar). Ακολουθεί ένας εύκολος τρόπος διαχείρισης των εικονιδίων επέκτασης που εμφανίζονται στη γραμμή εργαλείων του Edge.

Απόκρυψη εικονιδίων επέκτασης στο μενού

Ο απλούστερος τρόπος απόκρυψης ή αποκάλυψης ενός εικονιδίου επέκτασης γραμμής εργαλείων στο Edge είναι να το μετακινήσετε από τη γραμμή εργαλείων στο μενού “ellipses”, το οποίο μοιάζει με “…”. Μόλις βρεθεί στο μενού, μπορείτε να το μετακινήσετε εύκολα στη γραμμή εργαλείων. Δείτε παρακάτω με ποιον τρόπο γίνεται η διαδικασία.

Πρώτα, εκκινήστε τον Edge και δείτε την γραμμή των εργαλείων σε οποιοδήποτε παράθυρο. Από προεπιλογή, τα εικονίδια επέκτασης εμφανίζονται ακριβώς στα δεξιά της γραμμής διευθύνσεων.

Εάν θέλετε να καταργήσετε ένα εικονίδιο επέκτασης από το toolbar του Edge (χωρίς να απεγκαταστήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επέκταση), κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο και επιλέξτε “Move to the menu”.

Edge

Μόλις μετακινήσετε ένα εικονίδιο επέκτασης στο μενού, θα το βρείτε στην κορυφή του κύριου μενού Edge, στο οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση πατώντας το κουμπί “ellipses” (που μοιάζει με τρεις κουκκίδες).

Edge

Εάν θέλετε να επαναφέρετε το εικονίδιο επέκτασης στη γραμμή εργαλείων (toolbar), πατήστε δεξί κλικ στο εικονίδιο και επιλέξτε “Move to the toolbar” στο μενού που εμφανίζεται.

Edge

Επαναλάβετε την διαδικασία με όσες επεκτάσεις θέλετε, μέχρι να βρείτε το configuration που είναι καλύτερο για εσάς.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS