ΑρχικήHow ToΠώς να ρυθμίσετε τη διπλή SIM με eSIM σε συσκευή iPhone;

Πώς να ρυθμίσετε τη διπλή SIM με eSIM σε συσκευή iPhone;

Εάν διαθέτετε μία συσκευή iPhone XR, XS, iPhone XS Max ή μεταγενέστερη έκδοση, έχετε τη δυνατότητα eSIM. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μόνο μία υποδοχή φυσικής κάρτας SIM και η δεύτερη κάρτα SIM είναι eSIM (δηλαδή ενσωματωμένη).

eSIM

Το να έχετε μία eSIM στο iPhone 12 είναι ακόμη καλύτερο επειδή θα υποστηρίζει το επερχόμενο 5G.

Τι ακριβώς είναι η eSIM;

Η βασική ιδέα πίσω από την eSIM στο iPhone είναι ότι η κάρτα SIM είναι ενσωματωμένη στο τηλέφωνο και έτσι καταλαμβάνει λιγότερο χώρο και είναι πιο εύκολο να μετεγκατασταθεί σε άλλο φορέα. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε περισσότερες από μία eSIM στο iPhone σας. Έτσι, εάν έχετε τρεις ξεχωριστούς αριθμούς, μπορείτε ουσιαστικά να δημιουργήσετε μία τριπλή SIM. Ωστόσο, το ότι δεν υπάρχει φυσική κάρτα SIM σημαίνει επίσης ότι δεν μπορείτε απλώς να αλλάξετε κάρτες SIΜ. Εάν για παράδειγμα το τηλέφωνό σας χαλάσει υπάρχει πιθανότητα η συσκευή με την οποία θα το αντικαταστήσετε να μην υποστηρίζει eSIM.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε εάν η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας παρέχει υπηρεσίες eSIM. Παρόλο που η υπηρεσία είναι άμεσα διαθέσιμη για σχεδόν όλους τους μεγάλους παρόχου στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, εξακολουθεί να μην έχει πλήρη κάλυψη σε άλλες χώρες.

Πώς να ρυθμίσετε το eSIM στο iPhone;

Αυτή η μέθοδος ισχύει μόνο αν έχετε iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR ή μεταγενέστερη έκδοση. Εάν χρησιμοποιείτε τη ρύθμιση eSIΜ στο iPhone 12, μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για να περιηγηθείτε στο 5G εάν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας. Σημειώστε ότι τα βασικά βήματα για τη ρύθμιση της eSIM στο iPhone είναι ίδια για όλους τους παρόχους. Για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση, θα χρειαστείτε ένα δευτερεύον τηλέφωνο με μια φυσική κάρτα SIM και μια έγκυρη διεύθυνση email.

Η eSIM θα ενεργοποιηθεί εντός 2 ωρών από την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Επίσης, οι υπηρεσίες SMS θα αποκλειστούν για 24 ώρες αφού αλλάξετε σε eSIM.

  • Στείλτε ένα SMS με την ένδειξη “eSIM <καταχωρημένο αναγνωριστικό email>” στον αριθμό εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας.
  • Στη συνέχεια θα λάβετε ένα SMS που θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε εάν θέλετε να συνεχίσετε.
  • Αφού συναινέσετε μέσω SMS, θα λάβετε ένα τηλεφώνημα για τελική επιβεβαίωση.
  • Μόλις γίνει αυτό, θα λάβετε έναν κωδικό QR στο καταχωρημένο email σας.
  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις iPhone> Δεδομένα κινητού> Προσθήκη προγράμματος δεδομένων και σαρώστε τον κωδικό QR που λάβατε. Μόλις προστεθεί το σχέδιο, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην οθόνη του τηλεφώνου σας για να επισημάνετε την κάρτα SIM σας και είστε έτοιμοι.

Θα δείτε τώρα δύο δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο ελέγχου. Μπορείτε να επιλέξετε ποιον αριθμό θα χρησιμοποιήσετε για κλήσεις και SMS. Υπάρχει επίσης μια επιλογή ενεργοποίησης της εναλλαγής δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, η οποία επιτρέπει στο iPhone σας να χρησιμοποιεί δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και από τις δύο γραμμές, ανάλογα με την κάλυψη και τη διαθεσιμότητα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS