ΑρχικήHow ToΠώς να ενεργοποιήσετε μια επέκταση στο Incognito Mode του Chrome

Πώς να ενεργοποιήσετε μια επέκταση στο Incognito Mode του Chrome

Από προεπιλογή, ο Google Chrome δεν εκτελεί επεκτάσεις σε Incognito mode, επειδή ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο το απόρρητό σας. Ωστόσο, εάν θέλετε να δώσετε την άδεια οι επεκτάσεις να τρέχουν και σε incognito mode, είναι εύκολο να το κάνετε. Δείτε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε.

Incognito Mode Chrome

Αρχικά, ανοίξτε τον “Chrome”. Κάντε κλικ στο εικονίδιο “Extensions” στη γραμμή εργαλείων (toolbar), το οποίο μοιάζει με ένα κομμάτι παζλ. Όταν εμφανιστεί το μενού, επιλέξτε το “Manage extensions”.

Incognito Mode

Αν δεν βλέπετε ένα κουμπί σαν παζλ στη γραμμή του μενού, κάντε κλικ στο κουμπί με τις τρεις κάθετες κουκκίδες και επιλέξτε το More tools > Extensions από το μενού.

Όταν εμφανιστεί η καρτέλα Extensions, εντοπίστε το όνομα της επέκτασης που θέλετε να ενεργοποιήσετε στην κατάσταση Incognito mode και κάντε κλικ στο κουμπί “Details” δίπλα της.

Incognito Mode Chrome

Στη σελίδα λεπτομερειών της επέκτασης, κάντε scroll προς τα κάτω και εντοπίστε την επιλογή “Allow in incognito”. Κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα της για να την ενεργοποιήσετε.

Προειδοποίηση: Οι επεκτάσεις που ενεργοποιείτε σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης ενδέχεται να καταγράφουν το ιστορικό της περιήγησής σας ή άλλα ιδιωτικά δεδομένα τα οποία θα μπορούσαν ενδεχομένως να κοινοποιηθούν σε τρίτους. Θα λειτουργήσουν όπως ακριβώς κάνουν και στην τυπική λειτουργία περιήγησης. Βεβαιωθείτε ότι εμπιστεύεστε απόλυτα την επέκταση προτού της δώσετε πρόσβαση στην ιδιωτική σας περιήγησή.

Chrome

Εάν πρέπει να κάνετε το ίδιο και με άλλες επεκτάσεις, κάντε κλικ στο κουμπί back και μετά επισκεφτείτε τη σελίδα “Details” κάθε επέκτασης. Ενεργοποιήστε το “Allow in incognito” για κάθε επέκταση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.

Όταν τελειώσετε, κλείστε την καρτέλα “Extensions” και η ρύθμιση θα τεθεί σε ισχύ αμέσως. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επεκτάσεις που έχετε ενεργοποιήσει σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης και θα εξακολουθούν να είναι ενεργές και σε λειτουργία μη ιδιωτικής περιήγησης. Καλή περιήγηση!

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS