ΑρχικήinetNetflix: Έφτασε τους 26 εκατομμύρια νέους συνδρομητές!

Netflix: Έφτασε τους 26 εκατομμύρια νέους συνδρομητές!

Όπως όλοι περιμέναμε, το Netflix είχε πολύ καλή απόδοση κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης πανδημίας Covid-19, φτάνοντας τους εκατομμύρια συνδρομητές.

netflix
Netflix: Έφτασε τους 26 εκατομμύρια νέους συνδρομητές!

Παρά το γεγονός ότι η οικονομία ανοίγει ξανά σε παγκόσμιο επίπεδο, πολλά άτομα εξακολουθούν να εργάζονται από το σπίτι, γεγονός που τους έχει δώσει πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να παρακολουθούν περιεχόμενο σε πλατφόρμες βίντεο streaming.

Μόνο το πρώτο τρίμηνο του 2020, το Netflix κατάφερε να προσελκύσει 15,8 εκατομμύρια νέους συνδρομητές και τώρα, καθώς πλησιάζει στο τέλος του δεύτερου τριμήνου, ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί σε 26 εκατομμύρια νέους premium χρήστες. Χρειάστηκε ολόκληρο το 2019 για να φτάσει αυτό τον αριθμό, ή κοντά σε αυτόν αφού το σύνολο των συνδρομητών στο τέλος του έτους για το 2019 ήταν 28 εκατομμύρια χρήστες, καθιστώντας αυτή την πρόοδο ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Σίγουρα, είναι αρκετά δύσκολο να πούμε αν θα συνεχίσει να αναπτύσσεται γρήγορα κατά το υπόλοιπο του 2020. Καθώς περισσότερα άτομα επιστρέφουν στη δουλειά και ο ελεύθερος χρόνος τους μειώνεται, το Netflix μπορεί να δει σημαντική πτώση χρηστών. Πράγματι, αυτό ακριβώς είναι που αναμένει η ηγεσία της εταιρείας για το τρίτο τρίμηνο του 2020.

Το Netflix θεωρεί ότι θα προσθέσει μόλις 2,5 εκατομμύρια νέους συνδρομητές στη λίστα του τους επόμενους μήνες, μια αρκετά συντηρητική εκτίμηση, αλλά ίσως ρεαλιστική. Η πλατφόρμα βίντεο streaming πιστεύει ότι τα ισχυρά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου θα μειώσουν τη ζήτηση για το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Στην ουσία, σχεδόν όλοι όσοι θα μπορούσαν να έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία λόγω του εγκλεισμού για τον Covid-19, πιθανότατα το έχουν ήδη κάνει.

Netflix: Έφτασε τους 26 εκατομμύρια νέους συνδρομητές!

Βέβαια, δεν ήταν όλα ρόδινα για την εταιρεία το τελευταίο τρίμηνο. Τα έσοδα του 2ου τριμήνου υπολείπονται των προσδοκιών, παρά τη συνολική ανάπτυξη από έτος σε έτος, ενώ η επίδραση του Covid-19 στο αρχικό πρόγραμμα παραγωγής περιεχομένου δεν μπορεί να μη ληφθεί υπόψιν. Η πανδημία αποδείχτηκε τόσο ανατρεπτική, που το Netflix αναμένει πολλές από τις επερχόμενες εκπομπές του να δουν ημερομηνίες κυκλοφορίας στα τέλη του 2021.

Ωστόσο, ανυπομονούμε να δούμε την απόδοση του Netflix τους επόμενους μήνες. Εάν είναι σε θέση να επιστρέψει στην ομαλότητα όσον αφορά την παραγωγή περιεχομένου, μπορεί να καταφέρει να σπάσει ρεκόρ επιτυχίας το νέο έτος.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS