ΑρχικήUpdatesProtonMail: Κυκλοφόρησε νέα εφαρμογή για να συνδέεστε τοπικά

ProtonMail: Κυκλοφόρησε νέα εφαρμογή για να συνδέεστε τοπικά

ProtonMail: Κυκλοφόρησε νέα εφαρμογή για να συνδέει τοπικους χρήστες

ProtonMail – Κυκλοφόρησε νέα εφαρμογή για να συνδέεστε τοπικά: Οι επιθέσεις στο διαδίκτυο αυξάνονται καθημερινά και η λήψη μέτρων ασφάλειας είναι πλέον αρκετά απαραίτητη. Η ProtonMail είναι μία από τις εταιρείες που στοχεύουν στην παροχή ασφαλούς επικοινωνίας.

Εκτός από την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης, η εύκολη πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες έχει επίσης μεγάλη σημασία. Ορισμένοι χρήστες δεν έχουν πάντα καλή σύνδεση στο διαδίκτυο για να λάβουν ή να στείλουν μηνύματα μέσω της εγκατεστημένης εφαρμογής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για τον λόγο αυτό, η εταιρία ProtonMail κυκλοφόρησε ένα desktop application, τύπου “Bridge”, το οποίο επιτρέπει την πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα απευθείας από τους local email clients.

ProtonMail Bridge: End-to-End Encrypted Email

Το ProtonMail Bridge είναι μια εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να ενσωματώσετε το λογαριασμό ProtonMail με οποιαδήποτε desktop email app. Μετά τη εγκατάσταση, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση κειμένου, να ανακτήσετε και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των μηνυμάτων.

Παρόλο που το ProtonMail Bridge βρίσκεται σε beta στάδιο, η εφαρμογή προσφέρεται για τα βασικά λειτουργικά συστήματα (Windows, Linux, Mac) και υποστηρίζει τους πιο δημοφιλείς email clients – για παράδειγμα, Thunderbird σε Linux, Apple Mail σε macOS, Microsoft Outlook στα Windows και άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η διαδικασία ενσωμάτωσης της εφαρμογής περιλαμβάνει τρία βήματα – Λήψη του Bridge, προσθήκη ενός λογαριασμού στο Bridge και ρύθμιση του email client.

Σε μελλοντικές κυκλοφορίες, η εφαρμογή θα υποστηρίζετε και από κινητές συσκευές. Θα μπορείτε επίσης να διαβάζετε και να επεξεργάζεστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε λειτουργία εκτός σύνδεσης. Ωστόσο, πριν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο έχετε, υποστηρίζει τα πρωτόκολλα IMAP / SMTP.

Τέλος, ακόμα και αν βρίσκεται σε beta έκδοση, η εφαρμογή της ProtonMail λειτουργεί άψογα και συνεργάζεται με τις περισσότερες από τις γνωστές εφαρμογές.  

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS