ΑρχικήinetΑκούστε μουσική από το YouTube στο background στο Xiaomi κινητό σας

Ακούστε μουσική από το YouTube στο background στο Xiaomi κινητό σας

Xiaomi

Εάν διαθέτετε μία συσκευή Xiaomi και είστε από τους ανθρώπους που τους αρέσει να ακούνε μουσική, ενώ ασχολούνται και με άλλα πράγματα στο κινητό τους, υπάρχει ένα κόλπο που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο. Με αυτό θα μπορείτε να ακούσετε μουσική από το YouTube στο background, χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εύχρηστο κόλπο που μπορείτε να εφαρμόσετε σε συσκευές Xiaomi MIUI. Χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής μουσικής που είναι εγκατεστημένη στη συσκευή, μπορείτε να ακούσετε μουσική από το YouTube στο background, ενώ ταυτόχρονα κάνετε κι άλλα πράγματα στο κινητό σας, χωρίς να επηρεάζεστε στο ελάχιστο. Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη και για το MIUI 10 ή παλιότερες εκδόσεις, αλλά μπορείτε να την δοκιμάσετε.

Εάν έχετε εγκαταστήσει αυτήν την εφαρμογή, οποιοδήποτε τηλέφωνο με εγκατεστημένο το MIUI 11 την έχει, η χρήση της είναι πολύ απλή. Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή μουσικής στην Xiaomi συσκευή σας
  • Στο κάτω μέρος της οθόνης, θα δείτε την επιλογή “My Music” για πρόσβαση στα αποθηκευμένα αρχεία μουσικής σας και μια επιλογή “Watch” για πρόσβαση στο YouTube. Επιλέξτε την.
  • Αρχικά πηγαίνετε στο Google λογαριασμό σας, για να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομές σας και θα δείτε μια τροποποιημένη διεπαφή.
  • Μπορείτε να επιλέξετε βίντεο από τις συνδρομές σας ή το ιστορικό σας. Επίσης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζητήσεις για μουσικά και άλλα βίντεο στο YouTube, τα οποία θα αρχίσουν να παίζουν σε μια προσαρμοσμένη οθόνη.
  • Ενώ το βίντεο παίζει, μπορείτε να επιστρέψετε στη βασική οθόνη του κινητού σας ή να ανοίξετε κάποια άλλη εφαρμογή.

Θα εμφανιστεί ένα επιπλέον κουμπί για πρόσβαση, στα στοιχεία ελέγχου των πολυμέσων και θα συνεχίσετε να ακούτε το εν λόγω βίντεο χωρίς πρόβλημα.

Μπορείτε να μετακινήσετε αυτό το κουμπί σε οποιοδήποτε μέρος της οθόνης επιθυμείτε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε ακόμη και να βάλετε το κινητό σε αδράνεια και να συνεχίσετε να ακούτε το κομμάτι που επιλέξατε στο παρασκήνιο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS