ΑρχικήinetΟι ενημερώσεις του MIUI 11 αναβάλλονται λόγω του Κορωνοϊού

Οι ενημερώσεις του MIUI 11 αναβάλλονται λόγω του Κορωνοϊού

Η θανατηφόρα επιδημία του Κορωνοϊού, που ξέσπασε αρχικά στην πόλη Ουχάν της Κίνας και εξαπλώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, απασχολεί ολόκληρο τον κόσμο τον τελευταίο μήνα. Ήδη, 2000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 75000 έχουν νοσήσει από τον ιό.

Η επιδημία έχει προκαλέσει μεγάλες απώλειες στην οικονομία της Κίνας, αφού έχει αναγκάσει πολλές μεγάλες εταιρίες της χώρας να διακόψουν την παραγωγή τους. Και τώρα ο ιός, γίνεται αιτία να αναβληθούν οι ενημερώσεις OS των μεγάλων τεχνολογικών εταιριών.

Οι ενημερώσεις του MIUI 11 αναβάλλονται λόγω του Κορωνοϊού

Αναβάλλεται η ενημέρωση του Xiaomi MIUI 11

Η Xiaomi κυκλοφορεί σε τακτική βάση beta builds για χρήστες που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα MIUI 11 beta. Όμως σύμφωνα με το Piunikaweb, η τελευταία έκδοση (MIUI 11 beta 20.2.19) καθυστέρησε περισσότερο από το συνηθισμένο.

Αλλά ακόμα και όταν κυκλοφόρησε τελικά, αρκετές συσκευές Xiaomi δεν την έλαβαν. Σε ένα δελτίο τύπου, η Xiaomi αναφέρει ότι το ξέσπασμα του Κορωνοϊού ευθύνεται που δεν έφτασε η ενημέρωση σε όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Xiaomi Mi CC9 Pro, Mi 9, Mi 8, Redmi K20 Pro, Mi 6, Redmi K30, Redmi K30 5G, Mi 10 και Mi MIX 2S.

Η εταιρία αναφέρει ότι η ενημέρωση για το Mi 9 και το Redmi K20 Pro βρίσκεται στη διαδικασία της δημιουργίας, ενώ η ενημέρωση του Redmi K30 αναβάλλεται γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής της.

Παρόλα αυτά η Xiaomi υπόσχεται να κυκλοφορήσει τις ενημερώσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Οι ενημερώσεις του MIUI 11 αναβάλλονται λόγω του Κορωνοϊού

Αναβάλλεται η ενημέρωση του FuntouchOS 10

Η Vivo είναι μία ακόμα εταιρία της Κίνας που αντιμετωπίζει αντιξοότητες μετά την επιδημία. Ο κατασκευαστής smartphone καθυστέρησε την κυκλοφορία της ενημέρωσης για το FuntouchOS 10, το οποίο βασίζεται στο Android 10.

Όπως δήλωσε η εταιρία στο Weibo, μετά την ακύρωση των σχεδίων της να κυκλοφορήσει την ενημέρωση το Φεβρουάριο, η public beta έκδοση της FuntouchOS 10 θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου.

Οι πρώτες συσκευές της Vivo που θα λάβουν το FuntouchOS 10 beta είναι οι NEX 3, NEX 3 5G, NEX S, NEX Dual Display, X27 και X2 Pro.

Η Google ξεκίνησε την πρώτη προεπισκόπηση προγραμματιστών για το Android 11, για συσκευές Google Pixel. Εν τω μεταξύ, συσκευές της Vivo εξακολουθούν να τρέχουν το Android 9 Pie, δηλαδή δύο εκδόσεις πριν από την τρέχουσα έκδοση Android. Η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του FuntouchOS 10 σίγουρα είναι μία απογοητευτική είδηση για τους χρήστες της Vivo, οι οποίοι περίμεναν ήδη αρκετό καιρό την νέα έκδοση του Android 10.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS