ΑρχικήinetΗ Asus αποκαλύπτει ποια τηλέφωνα θα λάβουν τις ενημερώσεις Android 9 Pie

Η Asus αποκαλύπτει ποια τηλέφωνα θα λάβουν τις ενημερώσεις Android 9 Pie

Asus Οι κατασκευαστές smartphone στην πλατφόρμα Android προσπαθούν να προσφέρουν έγκαιρες ενημερώσεις στις τελευταίες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος. Πολλοί κατασκευαστές smartphone δίνουν τώρα ιδιαίτερη προσοχή στη σημασία της ανάπτυξης λογισμικού. Η Asus κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις της για το 2019, διευκρινίζοντας ποια smartphone αναμένεται να λάβουν την τελευταία έκδοση του Android τους ερχόμενους μήνες.

Ο κατάλογος δημοσιεύθηκε στο Zen Talk – το επίσημο φόρουμ της εταιρείας – από τους συντονιστές του φόρουμ. Η λίστα είναι μεγάλη, αλλά το post αναφέρει ότι πρόκειται για τα τηλέφωνα που αποτελούν μέρος των ενημερώσεων λογισμικού από την Asus. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να μην λάβουν όλα αυτά τα τηλέφωνα την ενημέρωση του λογισμικού .

Αξιοσημείωτες αναφορές στη λίστα είναι τα Asus ZenFone 5Z και ZenFone Max Pro M2, τα οποία έχουν ήδη λάβει το Android 9 Pie. Το ZenFone 5Z ενημερώθηκε επίσημα με μια σταθερή έκδοση, ενώ το Zenfone Max Pro M2 έλαβε μια ενημερωμένη έκδοση beta, νωρίτερα αυτό το μήνα. Η επόμενη μεγάλη συσκευή που θα μπορούσε να αποκτήσει την ενημέρωση είναι το Asus ROG Phone, το οποίο αναφέρεται στη λίστα.

Ο πλήρης κατάλογος περιλαμβάνει διάφορες συσκευές (υψηλής τεχνολογίας, οικονομικές κλπ.), συμπεριλαμβανομένων και παλαιότερων smartphone . Ακολουθεί η πλήρης λίστα των συσκευών που έχουν προγραμματιστεί να λάβουν την ενημερωμένη έκδοση Android 9 Pie το 2019:

ZenFone 4 Max (ZC554KL)

ZenFone 4 Selfie (ZD553KL)

ZenFone 4 Max (ZC520KL)

ZenFone Live (ZB553KL)

ZenFone4 Max (ZB520KL)

ZenFone Max Plus (M1) Clear Soft Bumper (ZB570TL)

ZenFone 5Q (ZC600KL)

ZenFone Live (L1) Clear Soft Bumper (ZA550KZ / ZA551KL)

ZenFone Max Pro (ZB602KL)

ZenFone Max Pro (ZB601KL)

ZenFone Max (M1) Clear Soft Bumper (ZB555KL / ZB556KL)

ZenFone 5 (ZE620KL)

ZenFone 5Z (ZS620KL)

ASUS ROG Phone (ZS600KL)

ZenFone Max Pro (M2) Clear Soft Bumper (ZB631KL/ ZB630KL)

ZenFone Max (M2) Clear Soft Bumper (ZB633KL / ZB632KL)

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS