ΑρχικήReviewsΗ μπαταρία του Vivo iQOO smartphone μπορεί να φορτίσει σε 50 λεπτά

Η μπαταρία του Vivo iQOO smartphone μπορεί να φορτίσει σε 50 λεπτά

iQOO

Βρισκόμαστε μόλις μια μέρα μακριά από την κυκλοφορία του πρώτου Vivo iQOO smartphone. Στην επικείμενη εκδήλωση στην Κίνα αύριο (1 Μαρτίου), φαίνεται ότι πρόκειται να ανακοινωθεί το νέο smartphone, για το οποίο έχουν γίνει πολλές διαρροές. Μία ακόμα φήμη που κυκλοφόρησε σχετικά με την επερχόμενη συσκευή, αφορά στη μπαταρία του. Και πιο συγκεκριμένα, τις δυνατότητες φόρτισής της.

Οι προηγούμενες διαρροές επιβεβαίωσαν ότι το πρώτο iQOO smartphone θα διαθέτει μια μπαταρία 4.000mAh στο εσωτερικό του. Τώρα, μια διαρροή ισχυρίζεται ότι αυτή η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί από το μηδέν έως το 100 τοις εκατό σε λιγότερο από 50 λεπτά. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω tweet, το smartphone φορτίζει πλήρως σε περίπου 46 λεπτά. Χρειάζονται μόνο 16 λεπτά για να φτάσει στο 50 τοις εκατό και το υπόλοιπο του χρόνου για να φτάσει στο 100 τοις εκατό.

Το προσεχές smartphone αναμένεται να υποστηρίξει τη νέα τεχνολογία φόρτισης μπαταρίας της Vivo. Το παραπάνω tweet τα επιβεβαιώνει όλα αυτά. Οι προηγούμενες αναφορές ισχυρίστηκαν ότι η Vivo επιδιώκει να εισαγάγει τη νέα τεχνολογία FlashWhat 44W. Θα είναι η απάντηση της Vivo στην τεχνολογία 55W Super mCharge της Meizu, την Super Flash VOOC της Oppo, την τεχνολογία OnePlus 30W Warp Charge και την τεχνολογία SuperCharge της Huawei.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά του Vivo iQOO smartphone

Βασισμένο σε αυτό που έχει διαρρεύσει στο παρελθόν, το iQOO smartphone αναμένεται να διαθέτει οθόνη 6.4 ιντσών Full HD + AMOLED με εγκοπή και το τελευταίο Qualcomm Snapdragon 855 στο εσωτερικό του. Το chipset είναι πιθανό να συνδυαστεί με 12GB μνήμης RAM και εσωτερική αποθήκευση έως και 256GB. Είναι πιθανό να υπάρχουν και άλλες παραλλαγές, συμπεριλαμβανομένης μίας με 8GB μνήμης RAM και επιπλέον χώρου αποθήκευσης 256GB.

Άλλα φημολογούμενα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μία selfie κάμερα 12 megapixel, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και επιλογές συνδεσιμότητας όπως NFC και USB Type-C. Η συσκευή είναι πιθανό να είναι διαθέσιμη σε μπλε και κόκκινο χρώμα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS