ΑρχικήinetIQOO της Vivo: Το πρώτο πραγματικά ισχυρό smartphone!

IQOO της Vivo: Το πρώτο πραγματικά ισχυρό smartphone!

Η Vivo, ένας Κινέζος κατασκευαστής, είχε ανακοινώσει πρόσφατα ένα νέο sub-brand που ονομάζεται IQOO. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κυκλοφόρησαν αρκετές ανεπιβεβαίωτες φήμες σχετικά με τη νέα συσκευή, ξεκινώντας με ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο, το οποίο αργότερα απορρίφθηκε όταν η εταιρεία παρουσίασε ένα συμβατικό τηλέφωνο στην NBC εκδήλωση, στην Κίνα.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η ημέρα επίσημης κυκλοφορίας του πρώτου smartphone της IQOO, πλησιάζει. Η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα banner teaser που αναφέρει ως ημέρα επίσημης κυκλοφορίας στην Κίνα, την 1η Μαρτίου. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποια πληροφορία που μπορούμε να αντλήσουμε από αυτή τη διαφήμιση σχετικά με τα specs της συσκευής πέρα από ότι πρόκειται για ένα “γεννημένο ισχυρό” και ένα “τέρας στο εσωτερικό” smartphone.

IQOO

Παρακάτω σας αναφέρουμε τις προδιαγραφές -τις οποίες παρουσιάζουν διάφορες πηγές- που θα διαθέτει το νέο smartphone της Vivo:

  • Η συσκευή θα έχει 12GB μνήμης RAM, SnapDragon 855 SoC επεξεργαστή και πιθανώς μέχρι 256 GB χώρο αποθήκευσης.
  • Επιπλέον, έρχεται με 4.000mAh χωρητικότητα με υποστήριξη 44W γρήγορης φόρτισης μέσω USB-C.
  • Ένα δακτυλικό αποτύπωμα που κρύβεται κάτω από την οθόνη αναμένεται επίσης να είναι μέρος των εντυπωσιακών χαρακτηριστικών του.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS