ΑρχικήReviewsManjaro InfinityBook: Νέο laptop με προεγκατεστημένο Manjaro Linux

Manjaro InfinityBook: Νέο laptop με προεγκατεστημένο Manjaro Linux

Manjaro InfinityBook: Νέο laptop με προεγκατεστημένο Manjaro Linux

Οι φορητοί υπολογιστές με προεπιλεγμένο λειτουργικό σύστημα Linux αυξάνονται. Φέτος έχουν ανακοινωθεί πολλά και διάφορα Linux laptop τα οποία ενδέχεται να κυκλοφορήσουν σύντομα. Για αυτόν τον λόγο, η εταιρία TUXEDO Computers και η ομάδα Manjaro Linux αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν έναν ολοκαίνουργιο φορητό υπολογιστή με Linux ο οποίος ονομάζεται Manjaro InfinityBook.

Το Manjaro InfinityBook είναι απλώς μια άλλη έκδοση του Laptop InfinityBook της TUXEDO με προεγκατεστημένο το Manjaro Linux.  Πρόσφατα, η TUXEDO κυκλοφόρησε και δικιά της Linux διανομή υπό το όνομα TUXEDO Kubuntu. Όπως φαίνεται και από όνομα, η διανομή βασίζετε στο Kubuntu.

InfinityBook Pro 15 Με Manjaro Linux

Το Manjaro Infinity είναι ο συνδυασμός του InfinityBook Pro 15 και του λειτουργικού συστήματος Manjaro Linux. Δεδομένου ότι είναι μια ανανεωμένη έκδοση, το νέο laptop θα διαθέτει DDR4 RAM μέχρι 64GB και μνήμη μέχρι και 2TB. Για επεξεργαστή, οι εταιρίες επιλέξανε τον κορυφαίο Intel Core i7 10th Gen.

Αναφορικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το InfinityBook αντέχει έως και 12 ώρες με μια φόρτιση και έχει επιλογές όπως το FlexiCharger για να ρυθμίσετε το επίπεδο φόρτισης. Θεωρείται μια καλή αναβάθμιση σε σχέση με τον τελευταίο φορητό υπολογιστή Linux Lemur Pro της System76, ο οποίος κρατάει έως και 10 ώρες. Ωστόσο, το βάρος του InfinityBook είναι μεγαλύτερο από του Lemur Pro, ζυγίζοντας περίπου 1,7 κιλά μαζί με τη μπαταρία.

Manjaro InfinityBook: Νέο laptop με προεγκατεστημένο Manjaro Linux

Η σύνδεση με εξωτερικές συσκευές είναι εύκολη λόγω της ύπαρξης διαφορετικών τύπων θυρών, όπως mini-DisplayPort, HDMI, LAN και USB τύπου C με Thunderbold 3. Φυσικά υπάρχουν και άλλες θύρες για ακουστικά και μικρόφωνα.

Ένα άλλο ελκυστικό χαρακτηριστικό που έχει αυτό το laptop είναι τα δύο χρόνια της περιόδου εγγύησης, τα οποία μπορείτε να επεκτείνετε μέχρι και 5.

Το κόστος του InfinityBook Pro ξεκινά από 1.099 ευρώ ($ 1.205). Αν θέλετε να προσθέσετε επιπλέον μνήμη Ram και καλύτερη κάρτα γραφικών, η τιμή μπορεί να πάει μέχρι και 2.000 ευρώ. Σε γενικές γραμμές, είναι καλό να γνωρίζετε ποιές είναι οι απαιτήσεις και ανάγκες σας για ένα λάπτοπ καθώς και ποιο λειτουργικό σύστημα σας βολεύει περισσότερα, πριν προχωρήσετε στη παραγγελία του νέου Manjaro InfinityBook.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS