ΑρχικήUpdatesΗ εφαρμογή Google Go διαθέσιμη και σε συσκευές Android Go

Η εφαρμογή Google Go διαθέσιμη και σε συσκευές Android Go

Όπως ανακοίνωσε η Google χθες, αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερες από 100 εκατομμύρια ενεργές συσκευές Android Go στον κόσμο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, αν σκεφτούμε ότι η πρώτη συσκευή Android Gο κυκλοφόρησε προς πώληση πριν από λιγότερο από 3 χρόνια. Μπορεί τα τηλέφωνα Android Gο να μην είναι τόσο ελκυστικά όσο άλλες mid-range και high-end συσκευές, ωστόσο εξακολουθούν να κάνουν πολύ καλές πωλήσεις.

Το Android Gο δημιουργήθηκε ως μία εναλλακτική διεπαφή, που μπορούν να χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές σε low-end συσκευές, αφού δεν απαιτεί τόσους πόρους όσο μία τυπική έκδοση του Android. Η Google εισήγαγε επίσης διάφορες παραλλαγές για τις Android εφαρμογές της, με έμφαση στο Android Gο. Υπάρχει το YouTube Go, το Google Go, το Gallery Go και πολλές ακόμα. Εκτός από τη Google όμως, κι άλλες εταιρείες ακολούθησαν το παράδειγμά της και δημιούργησαν επίσης Lite παραλλαγές για να βοηθήσουν τους χρήστες Android Gο, το Facebook έχει δημιουργήσει το Messenger Lite και το Instagram Lite. Και σήμερα, η εταιρεία αποκάλυψε την νέα έκδοση της εφαρμογής Google Camera για συσκευές Android Go.

Η εξαιρετική εφαρμογή κάμερας της Google, διαθέτει τώρα μια νέα παραλλαγή, ειδικά σχεδιασμένη για συσκευές Android Go. Η νέα έκδοση της εφαρμογής Google Camera Go είναι λιγότερο πολύπλοκη και πολύ πιο γρήγορη από πολλές άλλες εφαρμογές που υπάρχουν για τα κανονικά Android smartphones. Tο Gcam Go διαθέτει επίσης το συνηθισμένο σύνολο αλγορίθμων και λειτουργιών Google για τη βελτίωση της ποιότητας της εικόνας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει δυνατότητες όπως Πορτρέτο και Νυχτερινή λειτουργία. Με αυτόν τον τρόπο, τα mid-range smartphones μπορούν επίσης να βγάλουν ωραίες φωτογραφίες.

Η νέα εφαρμογή Camera Go θα είναι αρχικά διαθέσιμη στο Nokia 1.3. Το smartphone κυκλοφόρησε χθες και περιλαμβάνει επίσης το Android 10 Go Edition. Σύμφωνα με την εταιρεία, περισσότερες συσκευές Android Go θα λάβουν σύντομα υποστήριξη για την νέα εφαρμογή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS