ΑρχικήinetΠως εξηγεί η Google την εξαφάνιση των δεινοσαύρων;

Πως εξηγεί η Google την εξαφάνιση των δεινοσαύρων;

Άλλη μια υπηρεσία της Google φέρεται να δυσλειτουργεί καθώς επιστρέφει αμφίβολα αποτελέσματα. Αμέσως μετά ​​το φιάσκο της υπηρεσίας Google Maps, φαίνεται ότι και η μηχανή αναζήτησης έχει τα δικά της προβλήματα.

Σε μια πρόσφατη αναζήτηση που πραγματοποίησε το TNW στη μηχανή αναζήτησης της Gοogle για το “τι συνέβη στους δεινόσαυρους” εμφάνισε στο πάνω μέρος της σελίδας αποτελεσμάτων μια ενδιαφέρουσα άποψη. dinosaurs tnw google

Αντί να εμφανίσει κάποια επιστημονικά πορίσματα ή θεωρία για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων, το αποτέλεσμα που επιστρέφει η αναζήτηση παρουσιάζει μια πρώτη κάρτα με αποσπάσματα της Αγίας Γραφής.

Οι πληροφορίες έρχονται από την ιστοσελίδα  Answers in Genesis, και αναφέρουν σε ελεύθερη μετάφραση: “η Αγία Γραφή μας δίνει ένα πλαίσιο για την εξήγηση των δεινοσαύρων που συμπεριλαμβάνει το μυστήριο του πότε έζησαν και το τι συνέβη σε αυτούς.”

Να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα επιστρέφει σε περίπτωση που η αναζήτηση πραγματοποιηθεί στην Αγγλική γλώσσα, “what happened to the dinosaurs.”

Τα αποτελέσματα είναι εντελώς διαφορετικά αν αναζητήσετε για το “τι συνέβη στους δεινόσαυρους.”

Δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για κάποιο σφάλμα του αλγόριθμου αναζήτησης, ή αν κάποιος έχει πραγματοποιήσει ένα νέο hijack σε αυτό το συγκεκριμένο ερώτημα.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS