ΑρχικήinetWindows 10 Mobile - Η front camera με χαρακτηριστικό face tracking

Windows 10 Mobile – Η front camera με χαρακτηριστικό face tracking

Windows 10 Mobile – Η front camera με χαρακτηριστικό face tracking

Το τελευταίο διάστημα η μπροστινή κάμερα στα smartphones βελτιώνεται όλο και περισσότερο με τους κατασκευαστές να ανεβάζουν συνεχώς την ανάλυση, να προσθέτουν μπροστινό flash και ήδη κυκλοφορούν όλο και περισσότερα selfie phones. Η Microsoft μέσα από τα Windows 10 Mobile θέλει να δώσει μεγαλύτερο βάρος στην μπροστά κάμερα.

Windows 10 Mobile - Η front camera με χαρακτηριστικό face tracking

Στην έκδοση 5.38.2004 του Windows 10 Mobile φαίνεται πως έχει προσθέσει ένα νέο feature, το face tracking το οποίο εντοπίζει το πρόσωπο ενός ατόμου και η κάμερα επικεντρώνεται εκεί. Το focus παραμένει ακόμη και όταν το χέρι που κρατά το κινητό δεν είναι σταθερό. Επιπλέον, υπάρχουν αλλαγές και στο εικονίδιο του camera app για να μπορεί ο χρήστης να το εντοπίσει πιο εύκολα.

Πέρα από τις αλλαγές στην κάμερα, η Microsoft στην τελευταία έκδοση του Windows 10 Mobile φαίνεται πως έχει αφαιρέσει το όριο δεδομένων του κινητού όταν πρόκειται να κατεβάσεις κάποιο app. Το Windows Central, έχοντας ενεργοποιημένα τα δεδομένα του κινητού,δοκίμασε να κατεβάσει το Asphalt 8 το οποίο είναι στα 857.7MB, και διαπίστωσε ότι δε υπήρχε κανένας περιορισμός.

Βεβαίως δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο αν η Microsoft αποφάσισε να απαλείψει τους περιορισμούς, ή αν ξέχασε να τους ενεργοποιήσει μιας και βρισκόμαστε ακόμη σε φάση beta.

image_2

 

Πηγή: techblog.gr/

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS