ΑρχικήUpdatesΤα upgrades "Cyberpunk 2077" PS5 & Xbox Series X/S θα έρθουν το...

Τα upgrades “Cyberpunk 2077” PS5 & Xbox Series X/S θα έρθουν το 2022

Παρά το γεγονός ότι το CD Projekt Red επέμενε στις αρχές Σεπτεμβρίου ότι ήταν ακόμη σε καλό δρόμο για την κυκλοφορία των εκδόσεων PlayStation 5 και Xbox Series X/S των Cyberpunk 2077 και The Witcher 3: Wild Hunt μέχρι το τέλος του έτους, αυτό δεν ισχύει πλέον. Ο developer σχεδιάζει τώρα να κυκλοφορήσει τις αναβαθμίσεις της κονσόλας και του υπολογιστή για το Cyberpunk 2077 στο πρώτο τρίμηνο του 2022 (δηλαδή μέχρι τα τέλη Μαρτίου) και το The Witcher 3: Wild Hunt στο 2ο τρίμηνο (μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου).

Δείτε επίσης: Sony PS5: Εγγραφείτε και μπορεί να αγοράσετε μία κονσόλα για τις γιορτές

Cyberpunk 2077

Δείτε επίσης: Η Sony επιβεβαιώνει ότι το GTA 5 θα είναι 4K/60fps στο PS5

“Με βάση τις συστάσεις που παρείχαν ομάδες που εποπτεύουν την ανάπτυξη και των δύο παιχνιδιών, αποφασίσαμε να αναβάλουμε τις κυκλοφορίες τους μέχρι το 2022”, έγραψε η CDPR στο Twitter.

Σε έναν οδικό χάρτη Cyberpunk 2077 που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο μετά το καταστροφικό ντεμπούτο του παιχνιδιού τον περασμένο Δεκέμβριο, το CDPR είπε ότι οι εκδόσεις PS5 και Xbox Series X/S θα κυκλοφορήσουν στο δεύτερο εξάμηνο του 2021. Το στούντιο αποκάλυψε στο WitcherCon τον Ιούλιο ότι η τρέχουσα γενική ενημέρωση για το The Witcher 3 ήταν προγραμματισμένο να έρθει μέσα στην χρονιά.

Δείτε επίσης: Xbox: Η ομάδα του Dead by Daylight δημιουργεί αποκλειστικό παιχνίδι;

Στην οικονομική του έκθεση για το πρώτο εξάμηνο του 2021, το CDPR περιελάμβανε ένα γράφημα που υποδηλώνει ότι περίπου το ένα τρίτο του αναπτυξιακού προσωπικού του εργαζόταν στην υποστήριξη Cyberpunk 2077 και την τρέχουσα έκδοση από τις 30 Ιουνίου, αν και μεταβαίνει σταδιακά την ομάδα σε νέα projects.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS